Kazalar durmuyor: 5 günde 42 kişi öldü, 209 kişi yaralandı

Kazalar durmuyor: 5 günde 42 kişi öldü, 209 kişi yaralandı
Kurban Bayramı tatilinin ilk 5 gününde, yurt genelinde meydana gelen trafik kazalarında toplam 42 kişi öldü, 209 kişi de yaralandı.Bugünün kaza haberleri Erzincan, Kırıkkale, Aydın ve Adıyaman’dan geldi.

Bakanlar Kurulu kararıyla 9 güne çıkan Kurban Bayramı tatilinde kentler boşaldı. Aileler memleketlerine ve tatil merkezlerine akın ederken, yetkililerin tüm uyarılarına rağmen birçok noktada ölüm ve yaralanmalarla sonuçlanan trafik kazaları meydana geldi.Kurban Bayramı tatilinin ilk günü olan 10 Eylül Cumartesi günü meydana gelen 21 kazada 13 kişi öldü, 79 kişi de yaralandı.n Bayram tatilinin ikinci günü meydana gelen 13 kazada ise 11 kişi öldü, 36 kişi de yaralandı.Tatilin 3’üncü günü olan 12 Eylül Pazartesi günü meydana gelen 14 kazada ise 11 kişi öldü, 40 kişi de yaralandı. Tatilin 4’üncü günü olan 13 Eylül Salı günü 4 kazada 4 kişi öldü, 18 kişi de yaralandı.Tatilin 5. günü meydana gelen 6 ayrı kazada ise 3 kişi öldü 36 kişi ise yaralandı.

BUGÜN: 4 KENT 6 KAZA

Bugünün kaza haberleri Erzincan, Kırıkkale, Aydın ve Adıyaman’dan geldi.  3 kişi öldü 36 kişi yaralandı. İlk kaza haberi Kırıkkale'den geldi.Kırıkkale’de Trabzon’dan Ankara’ya gitmekte olan yolcuları taşıyan minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu 15 kişi yaralandı. Aynı kentte bir başka kaza haberi ise Keskin ilçesinden geldi. Devrilen minibüsteki aynı aileden 2 kişi hayatını kaybetti, 4'ü ağır 5 kişi yaralandı.

ERZİNCAN'DA 2 AYRI KAZADA 11 KİŞİ YARALANDI

Sabah saatlerinde iki ayrı kaza haberi de Erzincan'dan geldi. Bayram ziyaretinden dönen  ailenin içinde bulunduğu minibüsün yoldan çıkıp elektrik direğine çarpması sonucu  6 kişi yaralandı.Yine aynı kentte Muhammer G. idaresindeki 24 ET 593 plakalı otomobil, Erzincan-Çağlayan  karayolu Mollaköy Belediyesi yakınlarında, aynı istikamette seyreden Yüksel A'nın  kullandığı  otomobile arkadan çarptı.Çarpmanın etkisiyle savrulan Muhammer G. yönetimindeki araç su  kanalına devrilirken, diğer otomobil alev aldı. Kazada 5 kişi yaralandı.

AYDIN’DA ZİNCİRLEME KAZA: 5 YARALI

Aydın'ın Çine ilçesinde, 3 otomobilin karıştığı  zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Çine Ziraat Odası Yaş Sebze ve Meyve Toptancı  Hali ve Üretici Pazarı Kavşağı'nda, Aydın yönüne hareket eden Süleyman Yurtsever  (30) yönetimindeki 09 LK 301 plakalı otomobile önce sürücüsünün kimliği ve  plakası henüz belirlenemeyen bir otomobil, daha sonra Ayhan Çakıroğlu'nun (55)  kullandığı 09 EE 742 plakalı otomobil çarptı. Yurtsever yönetimindeki otomobile ilk çarpan aracın sürücüsü,  otomobiliyle olay yerinden kaçtı. Kazada, sürücülerden Ayhan Çakıroğlu, araçlarda bulunan Saliha (54),  Esma (24) ve Eda Çakıroğlu (22) ile Ebru Yurtsever (27) yaralandı.Sağlık ekiplerince Çine Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların  hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi. Polis, kazaya karıştıktan sonra olay yerinden kaçan sürücüyü yakalamak  için çalışma başlattı.

ADIYAMAN’DA KAZA: 1 ÖLÜ

Adıyaman'ın Besni ilçesinde motosikletin devrilmesi  sonucu bir kişi öldü.Alınan bilgiye göre, Fatih Arslan (19) yönetimindeki plakası  belirlenemeyen motosiklet, ilçeye bağlı Sarıçiçek köyü yakınlarında devrildi. Yaralanan Arslan, 112 Acil Servis ekiplerince yapılan müdahalenin  ardından kaldırıldığı Besni Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.