Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bomba açıklamalar! Suriyeliler, KHK'lılar, Esad...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bomba açıklamalar! Suriyeliler, KHK'lılar, Esad...
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Çorum'da Muhtarlar ve Kanaat Önderleri buluşmasında gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Çorum''da Muhtarlar ve Kanaat Önderleri buluşmasında konuştu.

İSTANBUL''A KANAL MI ÇORUM''A DEMİRYOLU MU

Kılıçdaroğlu, "İstanbul''a kanal mı yapalım; Çorum, Samsun, Mersin" demiryolunu mu yapalım?" diye sordu. Kılıçdaroğlu''nun bu sorusuna muhtarlar alkışla karşılık verdi. Kılıçdaroğlu bu demiryolunun ekonomiye büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Türk ekonomisinin Londra''da bir avuç tefeciye teslim edildiğinin altını çizen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Türkiye''nin ekonomik bağımsızlığı tehlikede" dedi. İktidarın, AKP''ye oy vermelerine rağmen Çorumluları cezalandırdığını belirten Kılıçdaroğlu, "Çorum''u cazibe merkezi yapacağız" dedi.

EKONOMİ GÜÇLÜ OLURSA SÖZÜMÜZ GEÇER

Devletin adaletle yönetilmesi gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, "Devlet Anayasaya göre yönetilmek zorundadır. Ekonomisi güçlü olan devletlerin sözü dünyada geçer" ifadelerini kullandı.

Demokrasi, ekonomi ilişkisine dikkat çeken Kılıçdaroğlu, "Demokrasi can ve mal güvenliği demektir. Yargının iradesi para ile satın alınamaz demektir. Medyada, basında özgürlük var demektir" dedi.

KHK''LILARI İŞE İADE EDECEĞİZ

KHK ile ihraç edilenlerle ilgili Kılıçdaroğlu, "Ekmeği elinden alınan herkesi görevine iade edeceğiz" ifadelerini kullandı şunları söyledi:

Sözüm söz; o KHK ile görevden alınan, işine son verilen, ekmeği elinden alınan herkesi göreve iade edeceğim. Yeter ki teröre bulaşmasın. Siyaset kurumu kimsenin aşı ile işi ile uğraşmaz. 

SURİYELİLERİ GÖNDERECEĞİZ

Kılıçdaroğlu Suriyeliler konusunda, "Ülkelerine davulla zurnayla göndereceğiz" dedi, "Esad ile anlaşmamız lazım" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler