Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Elazığ depremi açıklaması

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Elazığ depremi açıklaması
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin belediye başkanlarının bölgede yardım çalışmalarında olduğunu söyleyerek, “Elimizden gelen her türlü katkıyı yapmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ’ın Sivrice ilçesinde 6.8 büyüklüğünde meydana gelen depreme ilişkin açıklamalarda bulundu. CHP lideri, “Büyükşehir belediye başkanlarımız bölgeye hem yardım hem araç gönderdi. İBB Başkanımız gönderilen yardımların halka ulaşması için bölgeye gitti. Beni bu süreçte duygulandıran olay bu tür felaketlerle karşı karşıya kaldığımızda siyasi görüşe bakmadan bütün vatandaşlarımızın yaraları sarmak için olağanüstü bir çaba göstermeleridir” ifadelerini kullandı.

“BAŞKANLAR, SORUNLARLA İLGİLENİP BANA BİLGİ VERİYORLAR”

Elazığ’da deprem bölgesinde bulunan parti başkanlarının kendisine bilgi verdiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, “Bu çerçevede arkadaşlarımız oradalar. Bölgenin bütün ihtiyaçlarını merkezi yönetim de karşılıyor zaten. Hem Elazığ hem Malatyalılara başsağlığı diliyorum. Belediye başkanlarımız alanda sorunlarla ilgilenip bana bilgi veriyorlar. Elimizden gelen her türlü katkıyı yapmaya çalışıyoruz. Günlük ihtiyaçlar için belediye başkanlarımız gereken çabayı gösteriyor" dedi.