Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İYİ Parti ve SP'ye Libya ziyareti

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İYİ Parti ve SP'ye Libya ziyareti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Libya Tezkeresini görüştü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi ve İYİ Parti liderlerine ziyarette bulunarak iktidarın Libya'ya asker göndermenin önünü açmak için Meclis'e sunduğu tezkereyi görüştü.

CHP lideri ilk önce Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile Saadet Partisi Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Kılıçdaroğlu’na Genel Başkan Yardımcıları Ünal Çeviköz ile TBMM Grup Başkanvekili Engin Özkoç eşlik etti.

Bir saat 15 dakika süren görüşmenin ardından herhangi bir açıklama yapılmadı. Kılıçdaroğlu’nun, tezkereyle ilgili olarak ortak bir karar alınması amacıyla ziyareti gerçekleştirdiği belirtilirken, Kılıçdaroğlu daha sonra da İYİ Parti Genel Merkezi'ne geçti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Kılıçdaroğlu, beraberindeki heyetler ile basına kapalı bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Akşener'e, Uluslararası İlişkiler Başkanı Ahmet Kamil Erozan da eşlik etti.

Ziyaretin ardından Kılıçdaroğlu ve Akşener, herhangi bir açıklama yapmadı.

Bu arada Akşener'in, görüşmenin ardından partisinin Başkanlık Divanı'nı topladığı öğrenildi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyaretleri öncesinde ise Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, CHP ve İYİ Parti'ye ziyaretlerde bulunarak tezkereye ilişkin bilgi vermişti. 

İlgili Haberler