Kemal Kılıçdaroğlu'nun kurmayından Muharrem İnce açıklaması

Kemal Kılıçdaroğlu'nun kurmayından Muharrem İnce açıklaması
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çarşamba günü katıldığı KARAR TV canlı yayınında, iktidarın bazı isimlere kaynak sağlayarak Millet İttifakı'nı bölmeye çalıştığını söylemişti. Eski CHP milletvekili Muharrem İnce de Kılıçdaroğlu'ndan bu ismi açıklamasını istedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, CHP liderinin söz ettiği kişinin Muharrem İnce olmadığını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çarşamba günü katıldığı KARAR TV canlı yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunmuş ve gelen bir soru üzerinde, "İktidar, bazı kişilere kaynak sağlayarak Millet İttifakı'nı bölmek istiyor" ifadelerini kullanmıştı. İnce'nin isminin sorulması üzerine ise "Sadece o değil" diye yanıt vermişti. 

Canlı yayınında kendi adının da geçmesinin ardından açıklamalarda bulunan CHP eski milletvekili Muharrem İnce, CHP liderinin söz ettiği ismi açıklaması gerektiğini belirtmişti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, İnce'nin açıklamaları ile ilgili konuştu. 

bulent-005.jpg

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında basın mensuplarının, Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamasında kimi kastettiği sorusuna cevap verdi. Kuşoğlu, "Bunu parti içi bir mesele olarak görüyorum. Parti ile ilgili konuları burada tartışmak istemem. Yapılan açıklama doğrudur. Sayın İnce kastedilmemiştir" şeklinde konuştu. 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı