Çanakkale şehitleri, ruzimahşerde AB’cilerin yakasına yapışacak
KEMiKLERi SIZLADI

Türk milletinin canıyla bedel ödeyerek elde ettiği egemenliği masa başında Avrupa’ya teslim edenler, şimdi hamasi nutuklar atıyor.

Direnişin simgesi
Çanakkale, Türk tarihine altın harflerle yazılan şanlı bir direnişin adıdır. Başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere binlerce kahraman, bağımsızlık ve egemenlik uğrunda savaş verdi.

Teslimiyet kriteri
Türk askerinin karşısında perişan olan işgalci Avrupa, savaşla elde edemediklerini, “AB kriterleri” adı altında masa başında alıyor. Teslimiyetçiler de buna çanak tutuyor.


İŞTE O TARİHİ AN:



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve dönemin Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, Türkiye’de Cumhuriyet Bayramı kutlanırken, Roma’da AB’ye teslimiyet belgesine imza atıyorlar, böylece egemenlik Avrupa’ya devredilmiş oluyordu...

Teslimiyeti unuttu nutuk attı
Çanakkale’de ’tarihe altın sayfa yazmak istiyoruz’ edebiyatı yapan Başbakan, 2004 yılında imzaladığı AB teslimiyet belgesini hatırlamadı bile

Aziz şehitlerimizin kanlarıyla sulanan bu kutsal topraklarda egemenlik haklarımız, AKP iktidarı tarafından imzalanan bir teslimiyet belgesiyle kısmen AB’ye devredilirken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tarihe, çok büyük sıkıntıların ardından aydınlığa çıkarak yeni bir altın sayfa yazmak istediklerini söyledi. Erdoğan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 93. yıl dönümü dolayısıyla 18 Mart Stadında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, bol bol hamaset edebiyatı yaptı. Erdoğan, “Türkiye, tarihine ve büyüklüğüne yakışır başarılarla dünyanın zirvesinde yer almaya bugün her zaman olduğundan daha yakın bir konumdadır. Bu fırsatı kaçırmamakta, bu milleti fazlasıyla hak ettiği aydınlık yarınlara ulaştırmakta kararlıyız” diye konuştu.

Fırsatlar ülkesi...
Türkiye’nin bir fırsatlar ülkesi olduğunu savunan Erdoğan, “Hepimize düşen görev, ülkemizi bir daha asla karanlıkların kucağına ve felaketlerin eşiğine düşürmeyecek sağlam temeller üzerinde yükseltmek, tesis ettiğimiz güven ve istikrar ortamını korumak olmadır” dedi.

Erdoğan’ı böyle dinlediler
Bu fotoğraf, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 93. yıl dönümü dolayısıyla 18 Mart Stadında düzenlenen törende çekildi. 40 yıllık CHP’li, yeni AKP’li Kültür Bakanı Ertuğrul Günay ile Sağlık Bakanı Recep Akdağ, bu vatan için canlarını siper eden
şehitlerimizin huzurunda konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı işte böyle ciddiyet içinde(!) dinlediler.

Papazın dizinin dibinde
Başbakan Tayyip Erdoğan ile dönemin Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, 29 Ekim 2004’te İtalya’nın başkenti Roma’da, Türk düşmanı Papa X. Innocenizo’nun heykeli önünde AB Anayasası’na imza atmıştı.

İşte AB’nin dayattığı ünlü 11. madde
Türkiye’nin bir üye ülke olarak yararlanacağı haklar ve yerine getireceği yükümlülükler nedeniyle Türkiye ve Avrupa Toplulukları arasında yapılmış olan tüm ikili anlaşmalar ve Türkiye’nin yapmış olduğu üyelik yükümlülükleriyle örtüşmeyen diğer uluslararası anlaşmalar geçersiz sayılacaktır. Ortaklık Anlaşması’nın müktesebatın dışına çıkan hiçbir hükmü katılım müzakerelerinde emsal teşkil edemez.

Haber:Fatih ERBOZ