Kenan Işık hayatını kaybetti iddiası

Kenan Işık hayatını kaybetti iddiası
Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın Kenan Işık'ın hayatını kaybettiğini duyurmasının ardından aile yakınları Hazinedar'ı yalandı ve Işık'ın yaşadığını söylediler.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın twitter hesabından oyuncu ve sunucu Kenan Işık'ın vefat ettiği paylaşıldı. Atılan bu tweet'in ardından bir çok haber sitesi Kenan Işık'ın öldüğünü iddia etti. Kenan Işık'ın aile yakınları 'Ünlü oyuncunun hayatta olduğunu, vefat etmediğini' söyledi.

"KENAN IŞIK'I KAYBETTİK" YAZDI

Resmi Twitter hesabından açıklamada bulunan Hazinedar, "Değerli tiyatro sanatçımız Kenan Işık'ı kaybettik. Onu daima gülen yüzüyle anımsayacağım. Mekanı cennet olsun" dedi.

besiktas-belediye-baskani-nin-kenan-isik-tweet-8204206_1344_m.jpg

 

AİLE YAKINLARI YALANLADI

Ancak bu tweet'in ardından sabah saatlerinde Hürriyet'e konuşan Kenan Işık'ın aile yakınları haberi yalanlayarak ünlü oyuncunun hayatta olduğunu söylediler.

besiktas-belediye-baskani-nin-kenan-isik-tweet-8204206_9709_m.jpg

 

O DANIŞMAN GÖREVDEN AYRILDI

murat-hazinedar-danişman.jpg

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın Twitter adresinden ünlü sunucu Kenan Işık öldü diye mesaj atan danışman özür dileyerek görevini bıraktı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar'ın Twitter hesabından gece saatlerinde Kenan Işık öldi diye mesaj atılmıştı. Olayın medyada yer alması üzerine Hazindar, ölümünün asılsız olduğunu öğrendiğini, Işık'ın ölümünü paylaşan sosyal medya danışmanı hakkında işlem yapıldığını açıklamıştı. Bunun üzerine Hazinedar'ın danışmanı Mücahit Avcı da görevinden ayrıldığını Twitter hesabından duyurdu. 

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Kenan Işık'ın ölümü ile ilgili Twitter'dan saat 02.10'da yaptığı paylaşımda "Değerli tiyatro sanatçımız Kenan Işık'ı kaybettik. Onu daima gülen yüzüyle anımsayacağım. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullanmıştı. Daha sonra Işık'ın ölmediği beyanları sosyal medyaya yansıdı. Ardından Hazinedar olay üzerine tekrar bir mesaj atarak "Dün gece sosyal medyadaki bir çok paylaşım üzerine sosyal medya danışmanım Kenan Işık hakkında bir tweet atmış. Bu sırada yurtdışında bulunmam nedeniyle olayın asılsız olduğunu yeni öğrendim. Sosyal medya danışmanım hakkında gereken işlem yapılmıştır. Bu üzücü durumu öğrenir öğrenmez sevgili Kenan Işık'ın eşi Beril hanımı da arayarak üzüntülerimi belirtmiş bulunmaktayım." ifadelerini kullandı.

Olayın ardından Murat Hazinedar'ın danışmanı Mücahit Avcı Twetter hesabın özür dileyerek görevinden ayrıldığını duyurdu. Avcı mesajında şunları yazdı: "Dün gece Kenan Işık hakkında gördüğüm bir kaç tweet üzerine danışmanlığını yapmakta olduğum Beşiktaş Belediye Başkanı Sn. Av. Murat Hazirnedar'ın sosyal medya hesaplarından bir duyuru yayınladım. 

Bu duyuruyu bir kaç tweeti esas alarak atmış olmanın büyük bir hata olduğunu kabul ederek bugün itibariyle Beşiktaş Belediye Başkanı Sosyal Medya Danışmanlığı görevimi Sn. Av. Murat Hazirnedar ile görüşmemiz neticesinde bırakmış bulunmaktayım. 

Bu üzücü gelişme sonucunda benim için tek güzel şey Kenan Ağabeyin hayatta olmasıdır. Başta Işık ailesi olmak üzere tüm kamuoyundan özür dilerim. 

Mücahit Avcı 
Sosyal Medya Danışmanı"