Kendisini eve almayan halasını kurşunladı

Kendisini eve almayan halasını kurşunladı
Konya'da, Haydar G. husumetli olduğu halası Döndü Gülağacı'nı kendisini eve almadığı gerekçesiyle tüfekle ateş açarak başından vurdu. Evinin penceresinden dışarı bakarken vurulan hala, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kaçan yeğen ise aranıyor.

Meram ilçesi Ali Ulvi Kurucu Mahallesi 17102 Sokak'ta oturan 19 yaşındaki Haydar G. daha önceden aralarında husumet bulunan 47 yaşındaki halası Döndü Gülağacı'nın evine gitti. İddialara göre hala, yeğenini eve almadı.

Haydar G., evin penceresinden dışarı bakan halasına yanında götürdüğü tüfekle ateş açtı. Gülağacı, başından vuralarak, ağır yaralandı.

kendisini-eve-almayan-halasini-basindan-vurdu-5977-dhaphoto4.jpgkendisini-eve-almayan-halasini-basindan-vurdu-5977-dhaphoto2.jpgkendisini-eve-almayan-halasini-basindan-vurdu-5977-dhaphoto5.jpgİhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Döndü Gülağacı, ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Gülağacı'nın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirilirken, polis, kaçan Haydar G.'yi yakalamak için çalışma başlattı.