Kılavuz'dan görevden alınma açıklaması!

Kılavuz'dan görevden alınma açıklaması!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı görevinden aldığı Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, görevden alınmasıyla ilgili yazılı bir basın açıklaması yayınladı. Kılavuz, milletvekili seçildikten sonra görevi bırakmak için Devlet Bahçeli'ye gittiğini belirtirken, kendisine görevde kalması talimatının verildiğini vurguladı. 

1 Ocak 2019'da görevden ayrılacaklarını belirten Kılavuz yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Biz 7 yıla yakındır Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı görevindeyiz. Ülkü Ocakları, doğrudan Liderimiz Sn Devlet Bahçeli Beyin şahsına bağlı olarak çalışmalarını sürdüren bir eğitim ve kültür vakfıdır. 2018 Mayıs ayında Milletvekilliği aday adaylığı başvurumuz öncesi ve 24 Haziran’da milletvekili seçilmem sonrası Liderimizden, mevcut görevimizden ayrılmak üzere müsaade istemiştim. O zaman iki görevimize de devam etmemiz yönünde talimat vermişlerdi. Geçtiğimiz hafta Perşembe günü de 1 Ocak 2019 tarihinde görev süremizin tamamlanacağı talimatı verdiler.

Yaklaşık 7 yıllık zaman zarfında Türklük bilincine ve İslam ahlakına haiz bir nesil yetiştirdik. Hamdolsun eğitim, kültür, spor, sanat, edebiyat, sosyal sorumluluk alanlarında binlerce faaliyet tertip edip yardım kampanyaları düzenledik. Yapılan bu hizmetler, kazanımlar davamızın ve teşkilatımızın kutsallığıyla başarıya ulaşmıştır. Ortaya çıkan eksik ve hatalar var ise şahsıma aittir.

Yaklaşık 7 yıldır taşıdığımız bu kutlu bayrağı 1 Ocak 2019 tarihinde devredeceğiz. Ama herkes bilmelidir ki; bizler Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyi her zaman ifade ettiğimiz gibi siyasi bir liderin dışında büyüğümüz, öğretmenimiz babamız olarak kabul ettik. Bu şuurla 1 Ocak’tan sonra da Davamıza ve liderimize sadakatimiz, samimiyetimiz, bağlılığımız her zamanki gibi en üst düzeyde olacaktır."

İlgili Haberler