Kılıçdaroğlu, Bahçeli'ye o sözlerini hatırlattı

Kılıçdaroğlu, Bahçeli'ye o sözlerini hatırlattı
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yüklendi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. 

Konuşmasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, 2014'de dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan için söylediği "Türklüğü reddeden, TC'yi silen bir inkarcıdan Türkiye Cumhurbaşkanı olamaz. Tekeden süt sağılmaz, Recep Tayyip Erdoğan'dan da Cumhurbaşanı olmaz. Her vatan evladı Cumhurbaşaknı olabilir ne var ki Recep Tayyip Erdoğan olamaz" sözlerini hatırlatarak, "Şimdi kimin gölgesindesin? Sayın Bahçeli ben sana ne söyleyeyim " şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Özel olarak kimseyi suçlamadım, bir yanlışı varsa hatırlatırım. Muhafet partilerini özellikle eleştirmem, eğer muhalefet partileri birbirin eleştirirse iktidar çıkar sağlar.

Sayın Bahçeli beni eleştirmiş, onun ağzından yanıt veriyorum. Sayın Bahçeli 8 Nisan 2014'te "Türklüğü reddeden, TC'yi silen bir inkarcıdan Türkiye Cumhurbaşkanı olamaz. Tekeden süt sağılmaz, Recep Tayyip Erdoğan'dan da Cumhurbaşanı olmaz. Her vatan evladı Cumhurbaşaknı olabilir ne var ki Recep Tayyip Erdoğan olamaz" kim diyor Bahçeli diyor şimdi kimin gölgesindesi? Sayın Bahçeli ben sana ne söyleyeyim

Ben sana birşey demiyor, sözlerini hatırlatıyorum. Ülkücü kardeşlerimin bayrak, vatan sevgisi, insan sevgisi benim yüreğimde de aynen vardır. Benim gönlümde de vatan sevgisi, bayrak sevgisi, insan sevgisi vardır. Biz kimsenin gölgesine sığınmayız, medet ummayız.

Birilerinin önünde diz çöküp yalvarmayız, o nedenle ülkücü kardeşlerime tek bir sözüm yok. Onların başımın üzerinde yeri var. Ama partisine sahip çıkmyanları kendi sözüyle vurmak zorundayım."

İlgili Haberler