Kılıçdaroğlu: "Biz bazen mitingleri çok abartıyoruz"

Kılıçdaroğlu: "Biz bazen mitingleri çok abartıyoruz"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Haziran seçimleri öncesi, NTV'de soruları yanıtladı. Kılıçdaroğlu mitinglere değinerek, "Biz bazen mitingleri çok abartıyoruz. Asıl olan mitinge gelmeyen ama gönlü bizde olan insanın yanına gitmektir" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, NTV'de soruları yanıtladı.

24 Haziran seçimleri öncesi önemli açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu,  Muharrem İnce’nin performansını nasıl bulduğuna dair sorulan bir soruya "Muharrem beyle tanışıklığımız ben siyasete girmeden önce olmuştu. Adaylığı konusunda da bilgisiyle birikimiyle, yeteneğiyle toplumun gözünde iyi bir ivme yakaladı. Toplumun her kesimini kucaklıyor. Hiç kimseyi ayırmıyor. Bana göre Cumhurbaşkanı adaylığı görevini başarıyla yerine getiriyor" dedi.

"BİZ BAZEN MİTİNGLERİ ÇOK ABARTIYORUZ"

"Biz bazen mitingleri çok abartıyoruz" diyen Kılıçdaroğlu, "Asıl olan mitinge gelmeyen ama gönlü bizde olan insanın yanına gitmektir. Ya da bize mesafeli olan insanı kazanmaktır. Eğer çalışmaları bu bağlamda götürebilirsek başarılı bir süreci yönetmiş oluruz. Saadet Partisi bizim siyasal tarihimizin önemli bir partisidir. Saygıdeğer bir genel başkanı var. Toplumun pek çok kesimi de kendisine saygı duyuyor. Aynı şekilde sayın Akşener devlet deneyimi var, birikimi var, bir kadın kimliği ile çıktı. Bir araya geliş amacımız belli." ifadesini kullandı.