Kılıçdaroğlu DP ziyaretinde açıklamalarda bulundu

Kılıçdaroğlu DP ziyaretinde açıklamalarda bulundu
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu DP'yi ziyaretinde açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, yeniden gündeme gelen tank palet fabrikası ile ilgili tepkisini sürdürürken, "Saray’da sorun yok, orada yoksa Türkiye’de yok. Milletten koptu çünkü." şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu'ndan DP'ye ziyaret

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'a bir ziyaret gerçekleştiren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu, CHP'li Ali Mahir Başarır'ın sözleri sonrası TSK'ya yaptığı ziyaretle ilgili soruyu yanıtladı.

Kılıçdaroğlu, tank palet fabrikasında çalışan işçilerin “Tank Palet vatandır vatan satılamaz” diye açtıkları pankartı hatırlatarak, "Bu sendikalar işçileri ziyarete gittiler mi? Ben bu işçilerin hepsinin gözlerinden öpüyorum." dedi.

Kılıçdaroğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü; Erdoğan’a göre Türkiye’de sorun yok ki. Ekonomide yok, dış ilişkilerde yok. Gemimize baskın yapıldı sorun yok. Askerin başına çuval geçirildi sorun yok. Hangi sorun var Erdoğan’a göre, Erdoğan’a göre yatağa aç giren yok.

Saray’da sorun yok, orada yoksa Türkiye’de yok. Milletten koptu çünkü. Trump’tan talimat gelince esas duruşa geçer, esnaf geçinemiyorum deyince kıyamet kopar. Gemimize arama yapılırken bildiriyorlar. 5 saat haber alınamıyor. 5 saat ne oldu ya. 5. Saatte Roma büyükelçisi aranıyor. O da ulaşamıyor… Çünkü her şey bir adama bağlı bu ülkede.