Kılıçdaroğlu: Hükümet, IŞİD'in yayınladığı görüntülerin cevabını versin

Kılıçdaroğlu: Hükümet, IŞİD'in yayınladığı görüntülerin cevabını versin
IŞİD'in yayınladığı kan donduran görüntülerle ilgili açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Hükümetten askerlerimizin diri diri yakıldığı görüntülere cevap bekliyoruz" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Uşak'ta tarımsal alanda faaliyet gösteren üretici birlikleri, sivil toplum örgütleri ve meslek odaları temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda konuşuyor. Konuşmasının başında hükümetin dış politikasını sert sözlerle eleştiren CHP lideri “İktidarımızda hem terörü bitireceğiz hem de Suriyelileri memleketlerine göndereceğiz. Önceliği ülkemize vereceğiz. Suriyeliler geldi, ne olacak bu insanların hali? Türkiye’yi Ortadoğu bataklığına kim soktu?” diye konuştu. Fırat Kalkanı harekatına da değinen Kılıçdaroğlu “Şimdi Ortadoğu bataklığından çıkamayacaklar, çıkamazlar çünkü devleti yönetemiyorlar” dedi.

O GÖRÜNTÜLERİ SORDU

Aşırı dinci terör örgütü IŞİD’in dün gece yayınladığı ve toplumda infial yaratan, kan donduran görüntülere ilişkin de konuşan CHP lideri “Hükümetten askerlerimizin diri diri yakıldığı görüntülere cevap bekliyoruz” dedi.

İlgili Haberler