Kılıçdaroğlu: "İyi ki orada açmışsın dedim"

Kılıçdaroğlu: "İyi ki orada açmışsın dedim"
Kartal'da konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in kendisine "Başkanım, en az oy aldığımız yere parkı yaptık" dediğini belirtti ve “İyi yapmışsın, iyi ki ilk parkı orada açmışsın, dedim" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kemerburgaz Kent Ormanı'nı sabah saatlerinde İstanbulluların kullanımına açtıktan sonra Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in ev sahipliğini yaptığı Komşuluk ve Dayanışma Meydanı'nın açılış törenine katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, törendeki konuşmasına, belediye başkanlarına söylediği “Hiç ayrım yapmadan, herkese eşit davranacaksınız” sözünü hatırlatarak şöyle devam etti:

“Kendi paranızı harcamıyorsunuz. Harcadığınız para milletin ödediği para. Dolayısıyla, harcadığınız her kuruşun hesabını millete vereceksiniz. Bunu anlatmamın sebebi; yeni bir siyaset anlayışını başlatıyoruz. Yeni bir siyaset, yeni bir anlayış. Halka saygılı, hesap veren, hesap verirken de verdiği hesap dolayısıyla onur duyan, halkına güvenen yeni bir anlayış. Kavgadan uzak, beraber yaşamayı ilke edinen bir anlayış. Hiç kimseyi ötekileştirmeyen, inancı ne olursa olsun, kültürü ne olursa olsun, yaşam tarzı ne olursa olsun, kimliği ne olursa olsun, herkesi kucaklamak bizim temel görevimizdir. Bizim yeni anlayışımız budur.”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in kendisine, parkın yapıldığı yerle ilgili, “Başkanım, en az oy aldığımız yere parkı yaptık” dediğini belirten Kılıçdaroğlu, “İyi yapmışsın, iyi ki ilk parkı orada açmışsın, dedim. Çünkü, herkes bilmeli ve görmeli ki; hiç kimseyi ötekileştirmiyoruz” dedi.