Kılıçdaroğlu'ndan 'Aşılıyım' videosuna tepki: Kendi milletini aşağılayan bir bakanlığımız da oldu en sonunda

Kılıçdaroğlu'ndan 'Aşılıyım' videosuna tepki: Kendi milletini aşağılayan bir bakanlığımız da oldu en sonunda
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye'nin uluslararası tanıtımı için açtığı sosyal medya hesabından paylaşılan ve daha sonra silinen videoya çok sert eleştiride bulundu. Kılıçdaroğlu, çalışanların yüzünde 'Ben aşılıyım' maskesinin görüldüğü ve gelen tepkiler üzerine silinen video hakkında, "Bayramı da milletimize zehir etmeyi başardınız. Kendi milletini aşağılayan bir bakanlığımız da oldu en sonunda" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı''nın, Türkiye''nin dünyaya tanıtımı için kurduğu  ''Go Türkiye''nin sosyal medya hesaplarından paylaşılan ve daha sonra silinen videoya tepki yağıyor. Turizm sektöründe çalışanların yüzlerinde “Keyfini çıkarın; ben aşılıyım” yazılı maskelerin yer aldığı videoya bir tepki de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu''ndan geldi.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından videoya tepki göstererek şu ifadeleri kullandı:

"Bayramı da milletimize zehir etmeyi başardınız. Kendi milletini aşağılayan bir bakanlığımız da oldu en sonunda! Turizm sektörünün bu gelirlere ihtiyacı var. Arada sırada liyakatlı birileriyle çalışsanız çok iyi olurdu."

İlgili Haberler