Kılıçdaroğlu Twitter hesabından böyle paylaştı. Baskı görmesinler diye kimliklerini açıklamıyorum dedi

Kılıçdaroğlu Twitter hesabından böyle paylaştı. Baskı görmesinler diye kimliklerini açıklamıyorum dedi
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yoğun bakım doktorlarıyla yaptığı görüşmeyi sosyal medya hesabından paylaştı. Kılıçdaroğlu, “Baskı görmesinler diye kimliklerini açıklamıyorum” diyerek yaptığı paylaşımda görüşmeden bazı kesitlere yer verdi.

Yoğun bakım doktorlarıyla görüşen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, görüşmeyi Twitter hesabından paylaştı.

Kılıçdaroğlu, paylaşımına "Özetle Bilim Kurulumuz rehindir. Bir şahsın rehinidir hepsi." notunu düştü.

"Yoğun bakım doktorları ile buluştum, baskı görmesinler diye paylaşmıyorum kimliklerini." ifadelerini kullanan CHP lideri, paylaştığı videoda şu ifadelere yer verdi:

"Durumun ne kadar vahim olduğunu bu bağlamda görevin yeteri kadar yerine getirilmediğini biliyoruz. Bizim biraz sitemimiz Bilim Kurulu’ndan yana. Oradaki arkadaşların biraz cesur olmaları lazım. Biraz daha kamuoyunu bilgilendirmeleri lazım. Gerekirse kendi aralarından bir sözcü seçmeleri gerekiyor. Sözcünün kamuoyuna sağlıklı bilgi aktarması gerekiyor.

Sağlık çalışanlarının gerçekten olağanüstü çaba harcadıklarını da çok iyi biliyorum. Sağlık çalışanlarının en azından bazı taleplerinin karşılanması gerekiyordu bu süreçte. O talepler de karşılanmadı. Örneğin meslek hastalığı sayılması gibi… Allah kolaylık versin sizlere önce onu ifade edeyim. Olağan üstü zor bir süreçten geçiyoruz."