Kılıçdaroğlu Yeniçağ TV'ye konuştu: Akşener'in çağrısına ne yanıt verdi?

Kılıçdaroğlu Yeniçağ TV'ye konuştu: Akşener'in çağrısına ne yanıt verdi?
Yeniçağ TV'ye özel açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in 'Memleket masası kurulmalı' çağrısına destek verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yeniçağ TV canlı yayınında Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'nun sorularını yanıtladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 'Memleket Masası kurulmalı' çağrısına destek veren Kılıçdaroğlu; "Sayın Akşener’in çağrısı çok önemlidir. Bir vatanseverlik örneğidir. Bütün siyasi partilerin bir araya gelip ortak çözüm bulması gerekir. " ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"Sayın Akşener’in Memleket Masası çağrısı çok önemlidir. Bir vatanseverlik örneğidir. Bütün siyasi partilerin bir araya gelip ortak çözüm bulması gerekir. Ben bu çağrıyı çok önemi buluyorum. Ama bu çağrıyı keşke Sayın Akşener’den önce Sayın Erdoğan yapsaydı. Erdoğan bu çağrıya uymayacak çünkü çağrıyı yapması gereken devleti yöneten kişidir. Meral Hanım bu çağrıyı yaptı. Erdoğan gelir ya da gelmez bu çağrı çok önemlidir. Ben bütün siyasi partilerin genel başkanları olarak bu çağrıya evet diyelim derim. Telekonferans ile basına açık ya da kapalı da olabilir. Oturup konuşabilir, bazı çağrılar yapabilir. Her partide bu ülkeye kafa yoran değerli siyasetçiler var."

MERAL AKŞENER NE DEMİŞTİ?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener siyasi parti liderlerine çağrıda bulunmuş "Bir masa etrafında toplanmamız lazım, ortak aklı işletmemiz lazım. Bu masanın adına da 'Memleket Masası' ifadelerini kullanmıştı

İlgili Haberler