Kılıçdaroğlu, Yıldırım ve Bahçeli'ye fark attı

Kılıçdaroğlu, Yıldırım ve Bahçeli'ye fark attı
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun katıldığı canlı yayın reyting değerlerinde MHP Genel Başkanı Bahçeli ve Başbakan Yıldırım'ın katıldığı canlı yayınları açık ara farkla geride bıraktı.

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala katıldıkları canlı yayın programında gündemi değerlendiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin izlenme oranları dikkat çekti.

Buna göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı Liderler Fox’ta programı seçim programları içinde en fazla izlenen program oldu. Program reytinglerde 4. sırada yer aldı.

Kılıçdaroğlu’nu izlenme oranlarında Devlet Bahçeli takip etti.  Kılıçdaroğlu’nun programının bitmesinden sonra Devlet Bahçeli ATV Özel yayınında ekranlarda yerini aldı. Bahçeli’nin katıldığı program reyting sıralamasında 32’nci sırada yer buldu.

Başbakan Yıldırım ise Kemal Kılıçdaroğlu ile aynı saatlerde İzmir’de TRT’nin konuğuydu. Başbakan’ın TRT HABER’de katıldığı program ise reyting sıralamasının 45’inci sırasında ancak kendine yer bulabildi.

İlgili Haberler