Kılıçdaroğlu'na Bürokratları tehdit etti diyen Erdoğan'ın arşivden çıkan görüntüleri sosyal medyayı salladı

Kılıçdaroğlu'na Bürokratları  tehdit etti diyen Erdoğan'ın arşivden çıkan görüntüleri sosyal medyayı salladı
Erdoğan bugün Kılıçdaroğlu’un bürokratlara olan çağrısı hakkında açıklamalar yaptı. Öte yandan Erdoğan’ın AKP grup toplantısında yaptığı konuşma sosyal medyada gündeme geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 18 Ekim’i işaret ederek bürokratlara çağıda bulunmuştu. Kılıçdaroğlu "Pazartesi itibariyle bu düzenin illegal isteklerine verdiğiniz tüm desteğin sorumluluğu size de ait olmaya başlayacaktır" demişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı''nda Angola''nın başkenti Luanda''ya hareketi öncesinde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun sözlerine yanıt vererek “Şimdi bir de tarih veriyor. Hadi bakalım, göreceğiz. Ne yapacağını göreceğiz. Bay Kemal, bu alan boş değil” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Erdoğan’ın 2001 yılındaki AKP grup toplantısında yaptığı konuşma sosyal medyada gündem oldu.

“HER TÜRLÜ FAALİYETİN ALTINDA EZİLECEKLER”

Erdoğan’ın bürokratları suçlayarak şunları söylemişti:

“Devletin imkanları belli bir siyasi parti veyahut da siyasi maksatlı operasyonlar için kullanılıyor. Devletin bürokratlarına suç işlettiriliyor. Bütün bunlardan sorumlu olan hükümet üyeleri kendileriyle görüşen arkadaşlarımıza olaylara el koyacaklarını söylemelerine rağmen, gözaltındaki vatandaşlarımıza kötü muamele günlerce sürmüştür. Buradan açıkça ilan ediyorum, bu işleri yapanlar, yaptıkları hukuksuz ve ahlaksız her türlü faaliyetin altında ezilecekler.”

İlgili Haberler