Kılıçdaroğlu’ndan AKP’nin çizgi filmine cevap: Alalım kendi sitemize koyalım

Kılıçdaroğlu’ndan AKP’nin çizgi filmine cevap: Alalım kendi sitemize koyalım
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'nin yayınladığı çizgi filme cevap verdi. Kurmaylarına çizgi filmi AKP'nin mi yayınladığını sorduğunu anlatan Kılıçdaroğlu "evet" cevabını alınca "Çok iyi, o zaman biz bunu alalım kendi sitemize koyalım. Biz de bunu yayınlayalım" dediğini anlattı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, T24''ün canlı yayınında AKP''nin çizgi film hamlesine cevap verdi.

AKP’nin kısa sürede yayından kaldırdığı film için Kılıçdaroğlu, “Animasyonu gülümseyerek izledim ve arkadaşlara, ‘Gerçekten bunu AKP’nin yayına koyduğundan emin misiniz?’ diye sordum. ‘Evet’ dediler, ‘Çok iyi, o zaman biz bunu alalım kendi sitemize koyalım. Biz de bunu yayınlayalım’ dedim” açıklamasını yaptı.

Kılıçdaroğlu, “AK Parti artık Türkiye’yi yönetemiyor. Yani, bu noktaya gelmiş durumda. Bir şeyler yapmak istiyor ama beceremiyor. Bizi eleştirmek istiyor ama eleştiremiyor. Çünkü aslında ne yaptıklarını çok iyi biliyorlar… Samimi olarak düşüncemi ifade etmek gerekirse, ülkeyi yönetemiyorlar. Yönetemediklerinin de farkındalar. Sözde, bizim ‘128 miyar dolar nerede?’ sorumuzu en azından tiye alacaklardı, bunun doğru olmadığını sözde ifade edeceklerdi ama onlar da gayet iyi biliyorlar ki bu sorunun cevabını veremediler. ‘128 milyar dolar nerede?’sorusu hâlâ yanıt bekliyor” dedi.

İlgili Haberler