Kılıçdaroğlu’ndan Muharrem İnce açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Muharrem İnce açıklaması
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 81 ili gezecek Muharrem İnce’nin iyi bir şekilde karşılanmasını istediğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, genel merkez önünde bekleyen destekçilerine seslendi. İl Bakanlarına çağrıda bulunan Kılıçdaroğlu, 81 ili ziyaret edecek Muharrem İnce’nin karşılanmasını istedi.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından satır başları şöyle:

“Bugün çok sevinçli bir gündeyim aslında. Havuz medyasına manşet olduk. Bütün seçim süreci boyunca ettiğim laflardan birisini kullanmadılar, oysa bugün manşetlerdeyiz. Ne kadar mutluyum, anlatamam. Demek ki yaptığımız iş doğru.

Havuz medyasında manşetsek yaptığımız iş doğru. Biz inandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz bütün arkadaşlarımızla birlikte. Hiçbir arkadaşımızı ötekileştirmek, partinin dışına düşürmek gibi bir düşüncem yok, inancım yok. Herkesi kucaklayacağız.

Herkese söylüyorum, herkes bilsin, Muharrem İnce bizim bir değerimizdir, onu da sonuna kadar kucaklıyoruz. Havuz medyası da bunu çok iyi bilsin, bunda ayrılık gayrılık yoktur.

Biz, inandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz, bütün arkadaşlarımızla beraber. Hiçbir arkadaşımızı partimizin dışında düşünmek, asla böyle bir düşüncem yok, inancım da yok. Biz demokrasiden, güçler ayrılığından yanayız. Kim bizimle birlikte yürümek istiyorsa gönül gönüle yürüyeceğiz, ülkeye demokrasiyi, hakkı, adalet, hukuku getirinceye kadar yürüyeceğiz.

İnce, 81 ili gezeceğini ifade ediyor. Bütün il başkanlarına talimat veriyorum, geldiği zaman iyi karşılayacaksınız, halkla buluşturacaksınız. Heyecan içinde yolcu edeceksiniz.”

İlgili Haberler