"Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da zafer naraları atacağı fotoğrafı hazmedemiyorum"

"Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da zafer naraları atacağı fotoğrafı hazmedemiyorum"
Başta Ankara olmak üzere yerel seçim çalışmalarına bizzat dahil olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kılıçdaroğlu'nun Ankara Büyükşehir Belediyesine adım atacağı ve zafer naralarıyla içeriye gireceği fotoğrafı hazmedemiyorum" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 31 Mart için uzun süre Ankara'da çalışmalar yürütmüş ve mitingler düzenlemişti.

Öyle ki son anketlerde İYİ Parti ve CHP iş birliğini adayı Mansur Yavaş'ın yarışı önde götürmesi nedeniyle, mevcut aday Mehmet Özhaseki'nin adaylıktan çekilerek yerine Süleyman Soylu'nun gösterileceği kulisleri uzun süre meşgul etmişti.

Yerel seçim için saha çalışmalarına devam eden Soylu, bu kez de Trabzon'da vatandaşlara hitap etti.

"SADECE CUMHURBAŞKANIMIZ ÜZÜLMESİN..."

Hayrat ilçe merkezinde parti otobüsünün üzerinden halka hitap eden İçişleri Bakanı, Ankara'daki son duruma da değinmeden geçmedi. 

Ankara 10 gün boyunca çalıştığını belirten Soylu, "Ben öyle yorumlar, öyle değerlendirmeler vatandaşlarımız içerisinde duyuyorum ki Ankara'da 10 gün boyunca çalıştım. Trabzon'da aynen iki gün nasıl çalışacaksam, daha zor koşullarda ve daha zor bir şekilde sabahın erkeninde 8 buçuğunda, 9'unda başladım, gecenin saat 1'inde, 2'sine kadar ve neden olduğunu biliyor musunuz? Sadece bir sebepten dolayı, Allah şahit, Cumhurbaşkanımız üzülmesin" ifadelerini kullandı.

"ZAFER NARALARINI HAZMEDEMİYORUM"

Süleyman Soylu'nun 1 Nisan sabahına ilişkin açıklamaları ise dikkat çekti. Konuşmasının devamında Ankara'da kazanılacak bir zaferi hazmedemediğini söyleyen Soylu, "Bir de hazmedemiyorum arkadaşlar. Kılıçdaroğlu'nun Ankara Büyükşehir Belediyesine adım atacağı ve zafer naralarıyla içeriye gireceği fotoğrafı hazmedemiyorum. 24 saat değil, 48 saat değil, 72 saat değil, bana bin saat çalış deseler çalışacağım" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler