IŞİD denetimindeki bölgeden ateşlendiği düşünülen ancak türü henüz belirlenemeyen patlayıcı, akşam saatlerinde sınır hattına yaklaşık 700 metre uzaklıktaki Kilis’in Akıncı Köyü yakınlarında boş araziye düştü ve patladı.
Patlamanın olduğu bölgede çıkan kıvılcımlar nedeniyle arazideki otlar tutuştu ve yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye güvenlik güçleri sevk edildi. Bölgede endişe yaratan patlma ile ilgili araştırmalar devam ediyor.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.