Kim Milyoner Olmak İster yarışmasındaki Serdar Mete kimdir. Kenan İmirzalıoğlu neden ağladı

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasındaki Serdar Mete kimdir. Kenan İmirzalıoğlu neden ağladı
ATV ekranlarında Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu yarışma programı 'Kim Milyoner Olmak İster'de duygu dolu anlar yaşandı. Yarışmacı ve eşinin anlattıklarının ardından İmirzalıoğlu gözyaşlarını tutamadı. Peki Serdar Mete kimdir? İşte detaylar...

ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına hayat hikayesiyle damga vuran ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun ağlamasına sebep olan Serdar Mete kimdir? İşte Mete'nin hikayesi...

SERDAR METE KİMDİR?

1980 yılında Kocaeli’de dünyaya gelen Serdar Mete aslen Adanalı’dır. Kocaeli Üniversitesi Satış Yönetimi Bölümü mezunudur.

HAFIZASINI KAYBETMİŞ

Serdar Mete, 34 yaşındayken geçirdiği bir kaza sonucu hafızasını kaybetmiş. Şu anda sadece kazadan sonraki 6 yılını, yani 2014 yılından sonraki süreci hatırlayan Mete,  evli ve 2 çocuk babası. Tıbbi temsilci olarak çalışma hayatını sürdüren Serdar Mete, adeta hayata sıfırdan başlamış.

ÇOCUĞUNU TANIMAMIŞ

Hatta hastaneden taburcu olup eve ilk geldiğinde kucağına atlayan çocuğunun yaramaz bir yabancı çocuğu sanarak kendisinden uzaklaştırılmasını istemiş.

Kazadan önce 1 çocukları olan Serdar Mete ve eşi, kazadan sonra hafızası yeniden gelebilir düşüncesiyle doktor tavsiyesi sonucu ikinci çocuklarını dünyaya getirmişler. Ancak ikinci çocuk da Mete’nin hafızasının yerine gelmesini sağlayamamış.

 

İlgili Haberler