Kim Milyoner Olmak İster'de şaşartmalı soru. Akademisyen Damla Nurcan Özkılınç tongaya düşüp doğru yanıt yerine yanlış şıkkı seçti

Kim Milyoner Olmak İster'de şaşartmalı soru. Akademisyen Damla Nurcan Özkılınç tongaya düşüp doğru yanıt yerine yanlış şıkkı seçti
ATV'de yayınlanan ve sunuculuğunu ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun yaptığı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan Damla Nurcan Özkılınç'ın elendiği soru dikkatleri çekti.

ABD''de yatırım uzmanı olarak çalışan ve akademisyen olan Damla Nurcan Özkılınç Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katıldı.

İzmir''de bir vakıf üniversitesinde akademisyen olarak çalıştığını belirten Özkılınç''ın elendiği sorunun kolaylığı sosyal medyada gündem oldu. Yarışmacı, "Bir kasedeki 27 kaju fıstığının 9''u hariç hepsini yerseniz, kasede kaç kaju fıstığı kalır?" sorusuna yanlış cevap vererek ikinci soruda elendi.

MATEMATİK SORUSUNDA ELENDİ

ABD''de bir şirkette yatırım uzmanı olarak görev yaptığını ifade eden yarışmacıya ikinci aşamada "Bir kasedeki 27 kaju fıstığının 9''u hariç hepsini yerseniz kasede kaç kaju fıstığı kalır?" sorusu soruldu.

Şıklar ise şu şekilde verildi:

A - 9

B - 18

C - 27

D - 36

18 CEVABINI VERDİ

Doğru cevabın "9" olduğu soruya "18" cevabını vererek ikinci soruda elenen yarışmacı, yanlış cevap verdiğini fark ettikten sonra "Evet ya. Dikkatsizliğinin kurbanı oluyor insan" dedi.

 

İlgili Haberler