Kimsesizler dizisinin adı mı değişti? Kimsesizler’in adı ne oldu? Kimsesizler dizisi ismi neden değişti?

Kimsesizler dizisinin adı mı değişti? Kimsesizler’in adı ne oldu? Kimsesizler dizisi ismi neden değişti?
FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan Kimsesizler dizisinde çocuklara yönelik sert söylemlerden dolayı RTÜK’e şikâyet edilmişti. Dizinin adı şikayetin ardından değiştirildi haberleri gündeme bomba gibi düşerken vatandaşlar, “Kimsesizler dizisinin adı mı değişti? Kimsesizler’in adı ne oldu? Kimsesizler dizisi ismi neden değişti?” sorularını sıkça aratmaya başladı.

FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan Kimsesizler dizisi, çocuklara yönelik sert söylemlerden dolayı RTÜK'e şikayet edildi. İnceleme başlatılan dizinin fragmanları kaldırılarak adı da değiştirildi.

KİMSESİZLER DİZİSİ İSMİ NEDEN DEĞİŞTİ?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın, “Bilinmelidir ki Türkiye Cumhuriyeti’nde kimse kimsesiz değildir” açıklamalarından ardından Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından incelemeye alınmıştı. Yapılan gelişmelerin ardından Kimsesizler dizisinin adı Çocukluk olarak değiştirildi.

KİMSESİZLER DİZİSİ (ÇOCUKLUK) KONUSU

Tüm hayatını geride bırakıp Ali Kaan Çocuk Evi'ni açan Mahir Boztepe (Erdal Beşikçioğlu), ilk günden beri evine gelen her kimsesiz çocuğun doğru aileyi bulmasını sağlamıştır.

Bu yuvada aynı odayı paylaşan Mavi (Beren Gökyıldız), Mozi (Kübra Süzgün), Bambi (Nilay Yeral) ve Zeynep'in (Derinsu Akkuş) ailelerini bulma yolunda yaşadıkları acılar, öz ailelerine duydukları özlemler ve hayal kırıklıkları onları birbirlerinden ayrılmaz kız kardeşler haline getirir.

Kızların çaresiz kaldıklarında ise imdatlarına yetişmeye hazır olan memurları Ayşegül (Burcu Özberk) vardır.