Kırklareli delegesi tam kadro

Kırklareli delegesi tam kadro
Kurultay talep ettikleri için kapatılan MHP teşkilatları, Genel Başkan adayı Meral Akşener’in destek ziyaretleriyle moral depoluyor.

Olağanüstü kurultay için 7 üst kurul delegesinin tamamının imza verdiğini belirten MHP Kırklareli eski İl Başkanı Kürşat Yamaner bugün ağırlayacakları Meral Akşener’i büyük bir heyecanla beklediklerini söyledi. Akşener’i karşılama programı hakında bilgi veren Kürşat Yamaner şöyle konuştu:

"Müthiş bir kalabalık olacağına inanıyorum. 7 üst kurul delegesi olarak 7’de 7 Meral Akşener dedik. Bütün ilçe başkanlarımız ve belediye başkanlarımız ve üst kurul delegelerimizle birlikle tam kadro almış olduğumuz bir karardır. Akşener’e teveccüh özellikle bölgemizde çok fazla. Hem teşkilatlarımız hem de teşkilatımızın dışındaki vatandaşlarımızda yoğun bir heyecan var. Önce Kurultay, sonra da Meral Hanım’a birlikte iktidara yürüyeceğimize eminim. İlimizde kendisine müthiş bir sevgi seli vardır. Bu bölgenin kızı olması dolayısıyla da ilgi çok daha fazla. Bu ülkede Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten sonra ilk Mkez bir Rumelili bir Genel Başkanı adayı var. Biz de bölgemiz olarak Meral Akşener Hanım efendiye sahip çıkıyoruz. Kırklareli’ndeki programa üst kurul delegeleri, ilçe başkanları ve belediye başkanlarımız da katılacak." 

Akşener’in Kırklareli programı şöyle:

13.00’de Tekirdağ girişinde Vize ilçesinde karşılama, Vize’de esnaf ziyareti - konuşma,
14.00 Pınarhisar ilçesinde esnaf ziyareti,
15.00-15.30 Kırklareli merkez esnaf ziyareti, 

20.00 Kırklareli Kapalı spor salonunda halka açık konuşma