Kırmızı Oda dizisi yayından kalkıyor mu. Kırmızı Oda dizisi konusu. Kırmızı Oda dizisi hangi kitaptan uyarlandı, oyuncu kadrosunda kimler var?

Kırmızı Oda dizisi yayından kalkıyor mu. Kırmızı Oda dizisi konusu. Kırmızı Oda dizisi hangi kitaptan uyarlandı, oyuncu kadrosunda kimler var?
TV8 ekranlarında cuma günleri yayınlanan Kırmızı Oda dizisiyle ilgili her geçen gün yeni iddialar ortaya atılıyor. Reytinglerde de ilk sıralarda yer alan diziyle ilgili gelişmeler izleyicileri tarafından da yakından takip ediliyor. Dizinin yayından kaldırılıp kaldırılamayacağı ise merak konusu. Detaylar haberimizde…

Kırmızı Oda dizisi başladığı günden itibaren yoğun bir ilgi ile takip edilmeye başlanmıştı. Kırmızı Oda reytinglerde de ilk sıralarda yer alıyor olmasına rağmen dizi ile ilgili flaş bir karar alınacağı iddiası gündeme geliyor. Kırmızı Oda Dizisi Reytinglerde İlk SıralardaTV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve ilk sıralarda reyting alan dizi final mi yapacak. Bu sorusu gündeme bomba etkisi yarattı. Pek çok kişinin merak ettiği bu konu ile ilgili detaylar da gelmeye başladı.

Cuma günleri Kanal D dizilerinden Arka Sokaklar, Show TVde Ramo ve Star TVde Menajerimi Ara gibi güçlü yapımlar ekranlarda oluyor. Her ne kadar güçlü diziler aynı akşama denk geliyor olsa bile Kırmızı Oda dizisi reyting konusunda başarılı bir şekilde yerini korumaya devam ediyor. Başarısı ile adından söz ettiren ve pek çok kişide de merak uyandıran bu dizinin oyuncu kadrosu da oldukça güçlü…Melisa Sözen, Binnur Kaya, Evrim Asyalı, Salih Bademci gibi güçlü oyuncular dizide rol alıyor. Her açıdan bu kadar başarılı olan dizi yayın hayatına son veriyor mu merakla araştırılan konular arasında. Merak edilen konuya dair kanal tarafından veya yapım şirketi tarafından henüz net bir şekilde açıklama gelmedi. İlerleyen zamanlarda diziye dair açıklama yapılması bekleniyor. 

yenicag-kirmizi-oda2.jpg

KIRMIZI ODA DİZİSİ KONUSU

Hayatın içinden, yaşanan gerçek hikayelerden esinlenerek TV8 ekranlarında yayınlanacak olan “Kırmızı Oda” dizisinde başrol oyuncusu Binnur Kaya, psikiyatri kliniği sahibi bir psikiyatristi canlandıracak. Psikiyatri kliniğindeki doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatlarının ele alınacağı “Kırmızı Oda”da izleyici ile buluşacak her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak ve belki de izleyiciler Kırmızı Oda'da kendinden parçalar bulacak. Kliniğe gelen hastalar, o güne kadar kimseye söyleyemedikleri sırları dile getirirken; izleyiciler de o hikayelerde kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair izleri fark edecek.

yenicag-kirmizi-oda.jpg

KIRMIZI ODA DİZİSİ HANGİ KİTAPTAN UYARLAMA

Yönetmenliğini Cem Karcı'nın yaptığı, Banuı Kiremitçi Bozkurt'un senaryosunu kaleme aldığı Kırmızı Oda dizisi Prof. Dr. Gülseren Budaycıoğlu'nun Madalyonun İçi adlı kitaptan uyarlanmıştır.

yenicag-kirmizi-oda3.jpg

KIRMIZI ODA DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Kırmızı Oda dizisinin oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral ve Halit Özgür Sarı yer alıyor

Ayrıca Evrim Alasya, Salih Bademci ve Hande Doğandemir, Melisa Sözen konuk olan isimler arasında bulunuyorlar.

(Kaynak: ajanskamu.net)