Kırmızı Oda’ya hangi oyuncu transfer oldu? Tansel Öngel kimdir?

Kırmızı Oda’ya hangi oyuncu transfer oldu? Tansel Öngel kimdir?
Tansek Öngel’in Kırmızı Oda’ya transfer olduğuna ilişkin haberler gündem olurken Kırmızı Oda hayranları transferin gerçek olup olmadığını araştırıyor. Peki Tansel Öngel Kırmızı Oda’ya transfer oldu mu? Kırmızı Oda kadrosuna dahi olan Tansel Öngel kimdir? İşte tüm ayrıntılar…

Ekranlara geldiği ilk günden beri izlenme rekorları kıran Kırmızı Oda dizisi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Dizinin 5.bölümünden itibaren kadroya eklenen oyuncu Tansel Öngel, Tülin Özen’in eşi Tarık’ı canlandıracak.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, TV8'de yayınlanan ve ilk bölümünden itibaren reyting rekorları kıran Kırmızı Oda dizisi, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kırmızı Oda'nın reyting başarısından dolayı rakip diziler erken final kararı alırken, oyuncu kadrosuna güç katacak isimler ekleniyor.

Bu sezonun büyük ilgi gören işlerinin başında gelen Kırmızı Oda dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı. Tansel Öngel 5. bölümden itibaren Piraye karakterini canlandıran Tülin Özen'in eşi Tarık'ı canlandıracak.

HER BÖLÜMÜ BİRBİRİNDEN İLGİNÇ

Gerçek hayat hikayelerine dayanan Kırmızı Oda'nın psikolojik sınırları zorlayan bölümleri, izleyenleri ekran başına kitlerken seyircisi her şeyiyle içine alıyor. Özellikle şiddet olaylarının işlendiği dizinin her bölümü sadece ekran başındakileri değil, sosyal medyadaki kullanıcıları da kilitliyor.

İNANILMAZ BİR HİKAYE YER ALACAK

Dizinin yayınlandığı saatlerde Trend Topic listesinin zirvesine yerleşen Kırmızı Oda dizisi, tüm kesimler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Bu hafta 5. bölümü yayınlanacak olan Kırmızı Oda'nın fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde izleyici yine inanılmaz bir hikaye bekliyor.

TANSEL ÖNGEL KİMDİR?

Tansel Öngel, 24 Eylül 1976 yılında Kilis'de doğdu. Babaannesi Selanik göçmeni, anneannesi Mısırlı, dedesi Lübnanlı. Anne ve babası öğretmen olduğu için görev yaptıkları Gaziantep, Kilis'de doğdu, Ankara'da büyüdü.

tansel-ongel-kimdir.jpg

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden 2000 yılında mezun oldu. 2000 yılında Trabzon Devlet Tiyatrosunda göreve başladı. Halen Trabzon Devlet Tiyatrosunda sanatçı olarak görevini sürdürmektedir.