Kırşehir'de Akşener rüzgarı

Kırşehir'de Akşener rüzgarı
Yurt gezilerine ara vermeden devam eden MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener, İç Anadolu'daki turuna Kırşehir'le devam etti.

Bünyamin ÖZTÜRK / YENİÇAĞ

Saat 14.30'da Bozkır diyarı Kırşehir'in şehir merkezine 20 km mesafede olan Mavikent Opet Mevki'de vatandaşlar ve partililer tarafından sevgi gösterileri ile karşılanan Akşener'e üniversite öğrencisi Merve Hilal Pınar çiçek verdi.

"Başbakan Meral" ve "MHP'ye Meral Türkiye'ye moral" sloganları, Türk bayrakları ve Meral Akşener'in resminin olduğu posterler ile aracından inen Akşener ile fotoğraf çektirmek için vatandaşlar sıraya girdi.

Kırşehir'in 6 üst kurul delegesinden imza veren 3 Üst Kurul Delegesi ve MHP'nin 5 ilçe başkanı da karşılamada hazır bulundu.

Yüzlerce araçlık kalabalık bir konvoy eşliğinde Ramada Otel'e gelen Akşener'e yoldan geçen araçlar da kornaları ile eşlik etti. Vatandaşlar da bozkurt işaretleri ve alkışlarla Akşener'e destek verdi.

Şehrin çeşitli noktalarına Meral Akşener afişleri asıldığı görüldü.

Otele girişinde de yoğun ilgili ile karşılaşan Akşener kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyenleri burada da kırmadı. Akşener, kendisine başarılar dileyen otel müşterilerine de teşekkür etti. 

Akşener daha sonra partililere seslenmek üzere belirtilen alana gitti.