Kırşehir'de İYİ Parti rüzgarı

Kırşehir'de İYİ Parti rüzgarı
İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın Kırşehir’de birtakım ziyaretlerde bulundu.

Mucur İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Aydemir / ÖZEL HABER

Kırşehir’de büyük bir ilgiyle karşılanan Aydın, Özbağ Belde Teşkilatının açılışını gerçekleştirdi. Ardından Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu ziyaret eden Koray Aydın, Neşet Ertaş Kültür Merkezinde üye katılımına katıldı.

Özbağ Belde Teşkilatının açılışını yaptıktan sonra sırasıyla Esnaf Odası Birlik Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Ziraat Odası Başkanlığı, Koyun Keçi Birliği Başkan ve yönetimlerin ziyaret eden Koray Aydın, esnafı da ziyaret etmeyi unutmadı.

Aydın'a İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen ile Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış ,Genel Merkezden gelen yetkililer, komşu illerden gelen il başkanları ve milletvekilleri, Kaman, Mucur, Akpınar, Akçakent ve Çiçekdağı İYİ Parti İlçe Başkanları ve partililer eşlik etti.

Koray Aydın, Kırşehir programı sonrasında yaptığı açıklamasında, zor durumdaki esnafın, çiftçinin, köylünün, işçinin, memurun velhasıl tüm milletimizin sesi olacağını dile getirdi. Kırşehir'de gördüğü ilgi ve teveccühten ziyadesiyle memnun olduğunu dile getiren Koray Aydın, partiye katılım töreninde de partililere rozetlerini taktı.