Kısa ama net...

Yine kahpelik yaptınız!..

Karakterinize yakışır şekilde pusu kurdunuz. Mertçe değil namertçe dövüşmeyi tercih ettiniz. Yavuz Selim Demirağ'ın kafasına  kafasına beyzbol sopaları ile giriştiniz.Hem de 1'e karşı 7 ile!.. Sonrada ağababalarınızın sizler gibi  kiralık olan arabasının içine tıkışıp tüydünüz...

Öldüresiye dövüp, korkuttuğunuzu mu sanıyoruz?..

Sindirdiğinizi mi düşünüyorsunuz?..

Gerçekleri anlatmayı bırakıp iktidar yalakası olacağımızı mı  hayal ediyorsunuz?..

Haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytanın  safında mı yer alacağımızı hesap ediyorsunuz?..

Sefil hamam böcekleri!..

Hiç de iyi etmediniz... Yavuz'un kafasına indirdiğiniz her sopada   şerefsizliklere, hainliklere ve hırsızlara karşı mücadele azmimizi daha da bilediniz... Biz, gücü, sizler gibi kemik yalayarak, paraya pula taparak, irili ufaklı diktatörlerin önünde secde ederek, ona buna yalamalık yalakalık ederek  bulmuyoruz... Gücümüzün tek kaynağı, vatan/millet/devlet/bayrak aşkı...Kula kulluk etmez sadece yüce Tanrı'ya kulluk ederiz.. Kıble'mizi konjonktüre, para kaynaklarına, günün güçlülerine göre değiştirmeyiz... Yönümüzde safımızda nettir... Dün neysek bugünde oyuz!.. Yarın da öyle olacağız...Türkiye'de zulüm ve baskıların,hırsızlıkların, hainliklerin,itliklerin son bulması için var gücümüzle çalışmaya, yazmaya,konuşmaya devam edeceğiz.  Er ya da geç bu ülkeye demokrasi gelecek,karanlık yerini aydınlığa terk edecek. Sizleri çok gıcık ediyor biliyorum ama haykırıyorum; her şey çok güzel olacak!..

İyice bilediniz bizi!..

Biz hiç korkmuyoruz, siz korkun... Bundan sonra altınızı ıslatmamak içinde bez bağlayın...

Daha çok gerçekleri bağıracağız... Bütün pisliklerinizi faş etmek için eskisinden daha çok çaba sarf edeceğiz...

Sinmeyeceğiz...

Yılmayacağız...

Geri adım asla atmayacağız...

Bizim arkamızda yüce Tanrı var. Ya sizin?..

Zavallısınız... Zavallı!..

Ya o  kanlı sopaları kahpelerin eline tutuşturanlar...Karanlığın arkasında infaz emrini verenler... Manukyan, sizin yanınızda onur abidesi kalır!..

 

Yazarın Diğer Yazıları