Kızım 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım son bölüm

Kızım 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım son bölüm
Sevilerek takip edilen Kızım 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım son bölümünde Öykü doktorundan babasına hastalığıyla ilgili hiçbir şey söylememesini istiyor. Öykü evden kaçacak.

Kızım 7. bölümü dün akşam TV8 ekranlarında yayınlandı. Her bölümüyle izleyenlerine duygu dolu anlar yaşatan Kızım 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diye hemen ardından sorulmaya başladı. Kızım dizisinin son bölümünde, Yıllar sonra beklenmedik şekilde karşılaşan Demir ve Asu için bu karşılaşmanın etkisi şok edici olur. Demir, Asu'nun arkasından gidip yüzleşecek midir? Öykü'nün sırrını öğrenen İlayda, okulda Öykü'nün yaşamını daha da zor hale getirirken, Doktor İhsan'ın  Demir'e ulaşması an meselesidir. Öykü'nün tek başına yüklendiği bu sır nihayet açığa çıkacak mıdır? Peki yeni bölümde neler olacak? Hastalığı gittikçe ilerlemeye başlayan Öykü doktoruna gidiyor ve babasına hiçbir şey söylelemesi konusunda doktoru uyarıyor. Doktor ise babasına söylemesi gerektiğini durumun daha kötü olacağını dile getiriyor fakat Öykü bunu kabul etmiyor. Öykü eğer babasının rahatsızlığını öğrenince onu bırakıp gideceğinden korktuğunu söylüyor. Doktordan gelen olumsuz cevap üzerine Öykü okuldan çıkıp babası Demir'i terk ediyor. Demir ise kızını okuldan almak için gittiğinde onu bulamayınca adeta çıldırıyor. 

KIZIM 8. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Kızım 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeniğ bölüm fragmanında,  Kızım yeni bölümde Öykü, doktorun odasına giderek hastalığından Demir'e bahsetmemesini söylüyor. Doktor nedenini sorunca ise babasının hastalığını duyunca kendisini terk edeceğini belirtiyor. Doktora fazla güvenmeyen Öykü, Demir'e hiçbir şey söylemeden veda ediyor. Demir ise bu hareketlere anlam veremezken daha sonra Öykü'yü bulamayınca yana döne etrafı arıyor. 

KIZIM SON BÖLÜM İZLE

KIZIM SON BÖLÜMDE NE OLDU

Yıllar sonra beklenmedik şekilde karşılaşan Demir ve Asu için bu karşılaşmanın etkisi şok edici olur. Demir, Asu'nun arkasından gidip yüzleşecek midir?Öykü'nün sırrını öğrenen İlayda, okulda Öykü'nün yaşamını daha da zor hale getirirken, Doktor İhsan'ın Demir'e ulaşması an meselesidir.Öykü'nün tek başına yüklendiği bu sır nihayet açığa çıkacak mıdır?

Kızım 8. bölüm fragmanı izlemek için yukarıda bulunan butonu tıklayabilirsiniz. Yeni bölüm her pazar günü TV8'de yayınlanıyor.