Kızların bira içmesine şaşıran Nihat Hatipoğlu'nun oteliyle ilgili flaş iddia

Kızların bira içmesine şaşıran Nihat Hatipoğlu'nun oteliyle ilgili flaş iddia
İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu'nun, bir ilde sokaktan geçerken hayretler içinde kaldığını söyleyerek "Dışarıda dört genç kızımız bira içiyorlardı" açıklamasının ardından sahibi olduğu otel sosyal medyada gündem oldu. Hatipoğlu'nun otelinde alkol satıldığı iddia edildi.

Medyafaresi'nin haberine göre, Sabah yazarı ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, ismini vermediği bir ilde sokaktan geçerken “hayretler içerisinde kaldığını” bunun sebeplerinden birisinin dört genç kızın dışarıda bira içiyor olması olduğunu ifade etmişti.

Sosyal medya kullanıcıları bu açıklamasının ardından Hatipoğlu'nun sahibi olduğu Sultanahmet'te yer alan Ayasultan Hotel'i içki iddialarıyla gündeme taşıdı.

Sosyal medya kullanıcılarının paylaşımlarından bazıları şöyle:

nana8938492384234-5f94196ec0e51.jpg

ALKOLLÜ İÇECEK TANITIMDAN ÇIKARILMIŞ

Otelin sosyal medyada alkol iddialarıyla gündeme gelmesinin ardından otelin tanıtım yazısı da değiştirildi.

Sosyal medyada gündeme gelmeden önce tanıtım yazısında "Oda kahvaltı konsepti ile hizmet veren Ayasultan Hotel’de 1 adet ana restoran mevcuttur. Ayrıca lobby bar ve snack bar olmak üzere toplam da 3 adet bar seçeneği de sunulmaktadır. Bu barlarda alkollü ve alkolsüz içeceklerin ek olarak, atıştırmalık birçok lezzeti bulmak da mümkündür" ifadeleri kullanılırken, sosyal medya paylaşımlarının ardından tanıtım yazısındaki "alkollü içecek" kaldırıldı.

ayaas7247823759235-5f941c2bdb1c6.jpg