Kobe Brayn, kızı Gigi’yi böyle anlatmıştı

Kobe Brayn, kızı Gigi’yi böyle anlatmıştı
Los Angeles Lakers’ın efsane ismi Kobe Braynt’ın kızı Gigi ile geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybetmesi bütün dünyayı şoka uğrattı. Efsane basketbolcunun kazada ölen kızı Gigi hakkındaki sözleri yeniden gündem oldu.

Basketbolun efsane ismi Kobe Braynt ve 13 yaşındaki kızı Gigi geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybetti. Efsane ismin ölümü herkesi yasa boğarken, Kobe’nin ölen kızı hakkındaki sözleri sosyal medyadan yeniden gündem oldu. Kobe’nin kızı Gigi’nin gelecekte ABD kadınlar basketbol ligi WNMBA’de oynamasına kesin gözüyle bakılıyordu.

Basketbol efsanesi Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gianna Maria (Gigi) dün gece meydana gelen helikopter kazasında hayatını kaybetti.

Kobe ile kızı arasında çok özel bir ilişki vardı. Bryant 2016’da basketbolu bıraktıktan sonra, ‘Her şeyimi bu spora verdim, o kadar büyük bir sevgi ki zihnimi, vücudumu, ruhumun tamamını verdim’ demişti. Kobe, emekliliğin ardından basketbol sevgisini yeniden kızıyla keşfetti. Onun maçlarını çok yakından takip etti, kızına koçluk yaptı, süper yıldız gibi değil bir baba gibi davrandı. Basketbol yeteneklerini babasından alan Gigi’nin ilerleyen yıllarda bir WNBA yıldızı olmasına kesin gözüyle bakılıyordu.

Kobe Bryant katıldığı bir TV programında Gigi’yi şöyle anlatmıştı:

“Kesinlikle WNBA’de oynayacak. Bu çocuk çok iyi adamım… Çok iyi. Dışarı çıktığımda ve hayranlar yanıma geldiğinde kızımın yanımda olması en güzel şey. ‘Mirasını bırakacak bir erkek çocuk sahibi olmalısın’ diyorlar ve o da, ‘O iş bende’ diyor.”