Kocamaz: "Belediye başkanlığı yapmamış birinin büyükşehire talip olması cahil cesareti"

Kocamaz: "Belediye başkanlığı yapmamış birinin büyükşehire talip olması cahil cesareti"
Yerel seçimler için çalışmalarına devam eden İYİ Parti Mersin Büyükşehir adayı Burhanettin Kocamaz, "Hayatında belediye başkanlığı yapmamış bir kişinin gelip Büyükşehir Belediye Başkanlığına talip olması gerçekten cahil cesareti" ifadelerini kullandı.

FATMA GÜL/YENİÇAĞ

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, esnaf ve mahalle ziyaretlerine Yenişehir ilçesi ile devam etti.

Yenişehir Alanya Sokağı’nda esnaf ziyareti ile gezisine başlayan Kocamaz, esnaf tarafından sevgi ile karşılandı. Alanya Sokağı boyunca tüm dükkanlara uğrayan Kocamaz, esnafla sohbet ederek hayırlı işler diledi. Esnafla görüşerek isteklerini ve taleplerini dinleyen Kocamaz, gezisine Yenişehir İlçesinin Akkent, Çavak, Kocahamzalı, Emirler, İnsu ve Çukurkeşlik Mahallelerini ziyaret etti. Yenişehir İlçesinden sonra Toroslar İlçesine de uğrayan Kocamaz, Akbelen Mahallesi’ni de ziyaret programına ekledi.

yenisehir-mahalle-ziyaretleri-05.02-(2).jpeg

Kocamaz’ın gün boyu süren programında İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca, İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Turgut Kahraman Turgutkaya, İYİ Parti Toroslar Belediye Başkan Adayı Ender Turhan, İYİ Parti Mersin il ve ilçe teşkilatı üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar da yerini aldı. Kalabalık bir grup tarafından karşılanan Kocamaz ve İYİ Parti ekibi gün boyu ziyaretlerini sürdürdü.

yenisehir-mahalle-ziyaretleri-05.02-(6).jpeg

"CAHİL CESARETİ"

Mersin’in yıllardır süren makus talihini 2014 yılında kendileri ile yendiğini belirterek vatandaşlara seslenen Burhanettin Kocamaz, “Mersin’de yeni bir düzen kurulmuştu, yeni hizmetler geliyordu, Mersin olumlu şeylerle anılıyor, olumsuzluklar geride kalıyordu. Mersin kendini bulmaya başladı. Sonra bu hizmetlerin önünü kesmek istediler. Biz de daha önce mensubu olduğumuz parti ile yol ayrımı yaşadık. Sonrasında da İYİ Parti’den karşınıza çıktık. 2014 yılında biz herhangi bir ittifak olmadan sizlerin desteğiyle belediyeyi kazandık. İttifakla bizi belediyeden uzaklaştırmaya çalışıyorlar. Ama ben inanıyorum ki vatandaşlarımız bu oyunu bozacak. Sizler 31 Mart 2019’da bize destek verdiğinizde güneşin etrafından birleşeceğiz ve hizmetler kesintisiz olarak devam edecek. Hayatında belediye başkanlığı yapmamış bir kişinin gelip Büyükşehir Belediye Başkanlığına talip olması gerçekten cahil cesareti. Büyükşehir bir umman. Bu yükün altından kalkabiliyorsak geçmişteki tecrübemizin ışığında kalkıyoruz” dedi.

yenisehir-mahalle-ziyaretleri-05.02-(9).jpeg

"HİZMETLER KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK"

Kocamaz, konuşmasına şu şekilde devam etti: “Biz göreve geldiğimiz günden bu yana sadece adı Büyükşehir Belediyesi olan bir kurumun içini doldurmaya çalıştık. Mersin’i Mersin’de yaşayan insanlara layık bir yere getirmek istiyorsak, hepinizi 31 Mart’ta güneşin altına mühür vurmaya davet ediyorum. Destekleriniz devam ettiği sürece hizmetler kaldığı yerden devam edecek. Bugüne kadar verdiğiniz destekler için ve bundan sonra vereceğiniz destekler için Allah razı olsun.”