Kocasının tecavüzü sonucu doğan çocuğuna bunu yaptı

Kocasının tecavüzü sonucu doğan çocuğuna bunu yaptı
Rusya’da meydana gelen olayda Yulia Zykova adlı kadın, kocasının tecavüzü sonucu meydana gelen çocuğunu istemedi. Zykova, çocuğu evindeki dolaba kitleyerek aç ve susuz bıraktı.

Rusya’da akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. 39 yaşındaki Yulia Zykova, tecavüzüne uğradığı kocasından dünyaya gelen bebeğini akıl almaz bir işkenceye maruz bıraktı. Anne Yulia, kendisini başka bir kadın için terk eden kocasının tecavüzüne uğradığını bu nedenle bebeği istemediği için dolaba sakladığını söyledi.

YOĞUN BAKIMDA YAŞAM SAVAŞI VERİYOR

Annenin 13 yaşında büyük oğlu kendisinden gizli bir şekilde kardeşini beslemesine rağmen bebek bulunduğunda aşırı zayıf düştüğü için ağır hastalandı. Bebek şuan hastanenin yeni doğan yoğum bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veriyor.

kari-koca.jpg

YALAN MAKİNASINA BAĞLANDI

Bir televizyon programına katılan koca Andrey Zykov yalan makinasına bağlanıp karısına tecavüz edip etmediği soruldu. Andrev, hayır cevabını verince makine uyarı verdi. Makinanın uyarı vermesi üzerine koca tecavüz ettiğini itiraf etti ama bunun tam tecavüz olmadığını söyledi.

kadin-bebek.jpg

7 YIL HAPİS CEZASI GÜNDEMDE 

Baba hakkında herhangi bir işlem yapılmazken anne Yulia hakkında ise dava açıldı. Yulia'nın suçlu bulunması halinde yedi yıl hapis cezası alacak.

Kız kardeşini annesinden gizli bir şekilde besleyen çocuk ise, annesinin bebeği eve getirdiğini ve kendisine bebeğin bir arkadaşının bebeği olduğunu ve kendisine emanet dediğini belirtti.