Koçdemir: Biz ortaya çıktık, Türkiye'de dengeler değişti

Koçdemir: Biz ortaya çıktık, Türkiye'de dengeler değişti
24 Haziran seçimlerinde Türkiye'nin bu iktidardan kurtulacağını söyleyen İYİ Parti Bursa Milletvekili Kadir Koçdemir, "İYİ Parti’nin ortaya çıkması ile birlikte dengeler değişti" dedi.

Bilun ÇELİK/Ankara

İYİ Parti’nin Türkiye’de milletin desteği ile iktidar alternatifi olarak ortaya çıktığını belirten Koçdemir, artık AKP iktidarının sonunun geldiğini, milletin bu uyarıyı 7 Haziran seçimde verdiğini ifade etti.

Koçdemir, “Bugün ülkeyi yönetmeye ve ülkenin huzura kavuşmasına talip olan İYİ Parti var. Milletimiz bunu arıyordu. İYİ Parti’nin ortaya çıkması ile birlikte dengeler değişti. Çünkü diğer partiler statükoyu şimdiye kadar kimi alenen, kimi dolaylı destekliyordu. Bir futbol takımı düşünün, ben A takımının şampiyonluğunu destekliyorum bundan sonraki 5 sezon da destekleyeceğim. Kalesi boş olsa da gol atmayacağım, puana ihtiyacı olursa da kendi kaleme gol atacağım diyordu. Biri böyle destekliyordu. Başka birisi ise tersinden kavga çıkararak kırmızı kart görüyor ve yeniliyordu. İlk defa hakikaten yönetmek isteyen bir alternatif ortaya çıktı. Milletimiz bu alternatife büyük bir teveccüh gösteriyor. Türkiye’mizi 24 Haziran’da iyi ve güzel günler bekliyor” dedi.