Komplocular yine başladı

31 Mart yerel seçimleri yaklaştıkça AKP taraftar medyası ne yapacağını şaşırmaya başladı. İstedikleri bilgi ve belge de olmayınca, iktidar partisi de siyasi güç kayıp ettikçe ne yapacaklar?

Komplo teorilerine sarıldılar.

Tahminle, varsayımla, evhamlara dayalı görüş ve düşüncelerle başladılar atıp tutmaya.

Güya, bilinmez bir güç, CHP'yi dışarıdan biçimlendiriyormuş, sonra da İYİ Parti ve ile yan yana getirip, ardından HDP'yi bunlara eklemliyormuş. Bu bilinmez güç nasıl bir şeyse, Türkiye'deki muhalefeti ele geçirmiş ve parmağında istediği gibi oynatıyormuş da, bir tek, iktidardakilere güç yetiremiyormuş.

Bunlar üst akılmış.

Ve bu üst aklı her nasılsa bizim iktidar medyası "şak" diye tespit etmiş. Tespit etmekle de kalmamış, kısa sürede bütün gizli ilişkilerini çözerek ipliğini pazara çıkarmış...

***

Bu adamların yazıp çizdikleriyle yaptıkları şeyin adı, kısaca rezalet. Aynı zamanda hem kendi okuyucularına ve hem de itham ettiklerine saygısızlık ve hakaret.

Türkiye'deki seçmenin yarısının aklını yok saydığı gibi bu partileri yönetenleri de akılsız, bilinçsiz, etrafında olup bitenleri anlayamayacak kadar kör sanmaktır bu.

Bir belge sunuyorlar mı?

Hayır!

Açık ve net bir bilgi kaynağına dayandırıp adresini veriyorlar mı?

Gene hayır.

Öyle ise maksat bellidir.

Çamur at izi kalsın.

Komploculara göre İYİ Parti, HDP ile birlikteymiş.

Öyle ise göster belgeni..

Haydi göster, göster kardeşim..

Yok!.

Eskiden az çok bir basın ahlakı vardı.. Artık o da yok.

***

AKP'nin HDP ile ilişkisini açık kaynaklardan gösterilebilecek pek çok belge var. Bakın, biz yazınca sizin gibi varsayım üzerinden mi gidiyoruz. İftira mı atıyoruz görün.

Al size bal gibi haber.

Kaynak belli, yer belli, adres belli.

Buyur: "Hürriyet gazetesinin hükümete yakın yazarı Abdülkadir Selvi, AKP'li ve HDP'li yöneticilerin bir araya geldiğini yazdı. Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ile Meclis Başkanvekili Mithat Sancar'ın dün AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı'yı ziyaret ettiğini aktardı. Abdülkadir Selvi, yazısında "CHP'deki gelişmelere odaklandık ama siyasette ilginç gelişmeler yaşanıyor" ifadesini kullandı."

Var mı iftira?

Yalan, komplo?..

"Seçimden sonra Türkiye'yi yıkacaklar" gibi tabanı, zemini olmayan bir yorum var mı bizde?

Yok..

İşte FARKIMIZ BU..

Buyur bir haber daha: "Katıldığı bir televizyon programında, PKK'nın terör örgütü olmadığını söyleyen AKP MKYK üyesi Orhan Miroğlu, "HDP'nin 2 milyon oyuna talibiz" dedi. AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Orhan Miroğlu, partisi için sürdürdüğü seçim çalışmalarına devam ediyor. Hakkari Spor Salonu'nda yapılan aday tanıtım toplantısında konuşan Miroğlu, HDP'nin 2 milyon oyuna talip olduklarını ifade ederken, "referandumu sizin bu oylarınızla kazandık" dedi.

Namuslu kimseler için nitelikli bir çift söz yeter!

 

Yazarın Diğer Yazıları