Konuştuğu genç Akşener’e bilekliğini, Akşener’de ona küpelerini verdi

Konuştuğu genç Akşener’e bilekliğini, Akşener’de ona küpelerini verdi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Samsun’un Atakum ilçesinde dinlediği genç, kolundaki bilekliği verdi. Bu jest karşında duyarsız kalmayan Akşener gece kulağındaki küpeleri vererek “Bunu gerçekten ilk sevdiğin kıza hediye edeceksin” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Samsun’un Atakum ilçesinde esnafı ziyaret etti.

Akşener, Atakum’da yurttaşlara seslendikten sonra dükkanların ziyaret etti esnafın derdini dinledi.

''15 yaşında bir insanın bunları düşünmesi insanı çok rahatsız ediyor''

Bir genç ise Akşener’e şu sözlerle derdini anlattı.

“Ben olursa yurtdışında okumayı istiyorum. Mevzu bir şey alabilmek değil bugün elbette bir peynir yiyebiliyorum ama bugün peynir alırken zorlanmaktan, insana o kadar dokunuyor ki. Mesela bir meyve çıktı, ben bu sene kayısı yemedim. Bunu kendimi acındırmak için söylemiyorum, burada değiliz. Bunu yiyememek o kadar koyuyor ki insana, 15 yaşında bir insanın bunları düşünmesi inanın çok rahatsız ediyor. Umarım başa geldiğiniz zaman bunlar gibi olmazsınız. Düzgün bir ekonomi politikası ile insanların alım gücünü artırırsınız da… Artık rahat bir hayata ereriz. Durumlarımız inanın iyi değil. Ben yurt dışında okumak istiyorum ama okuduktan sonra ülkeye dönüm ülkeye bir şeyler katmak istiyorum. Bizim bu ülkeyi geliştirmemiz ve yüceltmemiz gerekiyor.”

Genç, Akşener’e bilekliğini hediye etmesine karşılık Akşener’de küpelerini gence hediye etti, “Bunu çıktığın ilk kıza, gerçekten ilk sevdiğin kıza hediye edeceksin. Bu Meral teyzenin diyeceksin” dedi.

Akşener videoyu "Mevzu pahada değil hocam." notuyla paylaştı.

İlgili Haberler