AKP’li belediye başkanının olay görüntüleri ortaya çıktı! Arabada başlayan alem havuz başında bitti

AKP’li belediye başkanının olay görüntüleri ortaya çıktı! Arabada başlayan alem havuz başında bitti
Konya’nın Yunak ilçesinin Belediye Başkanlığını yapan Ali Konak’ın hem araç içinde hem de havuz başında bir kadınla alkol içtiği görüntüler gündeme bomba gibi düştü.

AKP’li Yunak Belediye Başkanı Ali Konak, aracıyla Antalya’ya tatil yapmaya giderken yol boyunca yanında bulunan kadın arkadaşıyla alkol içti.

Başkan Konak, Antalya’ya geldiğinde ise eğlenceye havuz başında devam etti. Videoda Başkan Konak’ın, elinde alkolle havuz başında dans eden kadın arkadaşına, “Sana özel havuz, kimse yok” diye seslendiği görülüyor.

Yeniçağ, görüntülerin ardından Yunak Belediye Başkanı Ali Konak’a ulaştı. Konak görüntülerin kendisine ait olduğunu kabul etti ancak araç kullanırken kucağında bulunan alkol kutusunun kendisine ait olmadığını ileri sürdü.

İşte Başkan Konak’ın Yeniçağ’dan Ümit Karadağ''a yaptığı açıklamalar:

“ORADA BEN BİRA DEĞİL GAZOZ İÇİYORUM”

"2 buçuk sene öncesine ait. Yalan. İçeriği yalan yani. Görüntüdeki benim, evet. Orada ben gazoz içiyorum, yanımdaki arkadaşım da bira içiyor. Antalya’ya insan niye gider. Tatildeydim. Belediye başkanı olmadığım dönemdeki görüntüyü çıkarıyorlar. O dönem partide görevliydim, ilçe yöneticisiydim."

VİDEODA ÇALAN ŞARKI

Başkan Konak, görüntülerin 2 buçuk sene öncesine ait olduğunu söylese de videoda çalan bir şarkı dikkat çekti.

Konak’ın kadın arkadaşı havuz başında dans ederken, Hadise’nin “Küçük Bir Yol” isimli parçası çalıyordu. Bu şarkı 3 Eylül 2020 tarihinde yayınlandı.



İlgili Haberler