Konya'da trafikte dehşet saçan sürücüye rekor ceza. Kameralara anbean yansıdı

Konya'da trafikte dehşet saçan sürücüye rekor ceza. Kameralara anbean yansıdı
Konya’da yeni tip korona virüs salgını tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden sürücü, trafikte drift yaparak dehşet saçtı. Kısıtlamayı ihlal eden sürücüye iki ayrı suçtan 10 bin 169 TL para ceza kesildi. O anlar güvenlik kamerası görüntülerine anbean yansıdı.

DHA’da yer alan habere göre, Konya’da trafikte ''drift'' yapan sürücüye ''Kısıtlamayı ihlal etmek'' ve ''Kişilerin can ve mal güvenliğini tehlikeye atmak'' suçlarından 10 bin 169 TL ceza uygulandı.

TRAFİKTE DRİFT YAPTI

Ilgın Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde bir aracın trafiği tehlikeye düşürerek ''drift'' yaptığı ihbarı aldı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, çalışma başlattı. Ekipler, ilçe merkezinde güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Aracı ve plakasını belirleyen ekipler, sürücüye ulaştı.

İKİ AYRI SUÇTAN 10 BİN LİRA CEZA

Polis, sürücüye ''Kısıtlamayı ihlal'' ve ''Kişilerin can ve mal güvenliğini tehlikeye atmak'' suçlarından toplam 10 bin 169 TL ceza uyguladı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, sürücünün trafiğe aldırış etmeden ''drift'' yaptığı görülüyor.

 

İlgili Haberler