İmam doktorları doktorları hedef aldı | Sen olsan dövmez misin öldürmez misin

İmam doktorları doktorları hedef aldı | Sen olsan dövmez misin öldürmez misin
Konya Selçuklu İlçesi'nde bir caminin imamı hedefine doktorları aldı. Çalışmış olduğu Konya Şehir Hastanesi'nde saldırıya uğrayıp hayatını kaybeden doktor Ekrem Karakaya için eylem yapan sağlık çalışanlarını eleştiren imamın videosu sosyal medyada hızla yayıldı. Sağlıkta şiddeti protesto eden doktorlara karşı "sen olsan dövmez misin, öldürmez misin" ifadelerini kullandı.

6 Temmuz''da Konya Şehir Hastanesi''nde doktor Ekrem Karakaya silahla başından vurularak öldürülmüştü. Meslektaşlarının katledilmesinin ardından sağlıkta şiddeti protesto etmek için sağlık çalışanları dün Türkiye''de protesto gösterileri düzenlemişti. Türk Tabipleri Birliği de 7- 8 Temmuz’da grev yapacağını açıklamıştı.

Konya Selçuklu İlçesi''nde bir cami imamının vatandaşları sağlıkta şiddeti protesto eden doktorlara karşı provoke ettiği anlar sosyal medyada hızla yayılmaya başladı. 

Tıp Dünyası adlı Twitter hesabından paylaşılan videoda cemaate vaaz veren imam, "Dün hastanelerin hiçbir tanesi görev yapmadı. Bu doktorların daha fazla öldürülmesini getirir, tahriktir" diyerek doktorları hedef aldı. "Sen olsan öldürmez misin, dövmez misin?" şeklinde ifadeler kullanarak cemaate seslendi. 

İlgili Haberler