Konyaspor 1-1 Beşiktaş / Maç özeti

Konyaspor 1-1 Beşiktaş / Maç özeti
Konyaspor deplasmanında Atiba'nın golüyle 1-0 öne geçen Beşiktaş, Jahovic'in golüne engel olamayarak müsabakadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Maçta sarı kart cezalısı durumuna düşen Pepe ve Talisca, Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Beşiktaş, Atiker Konyaspor’a konuk oldu. Bu sezon ligde deplasman performansı pek de parlak olmayan Beşiktaş, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı ve zirve yarışında ağır bir yara almış oldu.

Beşiktaş, 27’de Atiba Hutchinson’ın golüyle 1-0 öne geçti. Babel’in şutu Atiba’ya çarptı ve ağlara gitti. İlk yarı bu skorla biterken ev sahibi ikinci yarıya hızlı başladı.

Moryke Fofana’nın oyuna girmesiyle hücum etkinliğini artıran Konyaspor, Eto’o’nun pasında 60’ta Adis Jahovic’le skoru eşitledi.

Golden sonra Beşiktaş, peş peşe net pozisyonlar buldu ancak tabelayı değiştirmeyi beceremedi. Siyah-beyazlılar puanını 41’e yükseltirken ev sahibi Konyaspor ise 21 puana çıktı.

Beşiktaş 8 maçlık zorlu sürecin ilk maçında ağır yara alırken derbi öncesinde Pepe ve Talisca’yı da kaybetti. 39’da Pepe ve 52’de Talisca sarı kart görerek Fenerbahçe derbisi öncesinde cezalı duruma düştü.

İlgili Haberler