Konyaspor'da hedef Fenerbahçe galibiyeti

Konyaspor'da hedef Fenerbahçe galibiyeti
Süper Lig'in başarılı ekipleri arasında yer alan Konyaspor, evinde oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına devam ediyor. Maç öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör İlhan Palut, iyi mücadele ederek karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmak istediklerini söyledi.

Konyaspor'da hedef Fenerbahçe galibiyeti

Süper Lig''de 29''ncu haftanın kritik mücadelelerinden biri de Fenerbahçe ile Konyaspor arasında oynanacak. İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Fenerbahçe’yi ağırlayacakları karşılaşma öncesinde Konyaspor Kayacık Tesisleri’nde açıklamalarda bulundu. Son 5 maçtan ve oyuncularının performansından mutluluk duyduğunu ifade eden Palut, “Kupa maçıyla beraber 5 maç oynadık. Bu maçlarda oyuncularımın performansından ve oyun disiplininden memnunum. Hücumsal açıdan daha gelişmemiz lazım. Fikstür de daha uzun süreli antrenmanlar yapmamızı engelliyor. Ama bütün bunlara rağmen, ileriye doğru giden bir takım olduğunu görüyorum. Pazartesi günü Fenerbahçe maçı oynayacağız. Son derece önemli bir maç. Hepsi birbirinden değerli ve önemli puanlar. Biz de hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Guilherme sarı kart cezalısı ondan faydalanamayacağız. İbrahim Sehic’in takımla çalışmaları devam ediyor. Yarın bir değerlendirmeye gireceğiz. Tam kadro çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu. 

"KENDİNE GÜVENEN VE ATAĞA ÇIKAN BİR GÖRÜNTÜ VERECEĞİZ" 

Fenerbahçe maçına iyi hazırlandıklarını belirten İlhan Palut, “Fenerbahçe çok güçlü bir takım. Tabii ki büyük saygı duyacağız. Bir kere çok büyük mücadele etmemiz gereken bir maç. Kendi oyunumuzu oynamak istiyoruz. Hücumsal eksiklerimizi bu maçta kapatmak istiyoruz. Top Fenerbahçe’deyken iyi mücadele etmeliyiz. Top bize geçtiği zaman da özgüvenli, kendine güvenen ve atağa çıkmakta imtina etmeyen bir takım görüntüsüyle sahada olmak istiyoruz. Umarım istediğimiz sonucu alıp, taraftarlarımızı mutlu ederiz” ifadelerini kullandı.