Köprüdeki intihar olayı ile ilgili 2 kadın gözaltında

Köprüdeki intihar olayı ile ilgili 2 kadın gözaltında
Dün Boğaziçi Köprüsü'nde intihar eden Erol Çetin'in, korkuluklardan inmek üzereyken "Atlasana" diyen 2 kadın yüzünden atladığı ortaya çıkt

Dün, Boğaziçi Köprüsü’nde saat 09.30 sıralarında köprü korkuluklarına çıkan Erol Çetin, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından saatlerce ikna edilmeye çalışılmıştı. Bu sırada zaten sabah trafiği yüzünden aşırı yoğun olan Boğaziçi Köprüsü’nde sürücüler saatlerce beklemek zorunda kalmıştı. Ancak tüm çabalara rağmen, bir süre sonra üzerindeki tişörtü çıkaran Erol Çetin, kendini korkuluklardan aşağı bırakmıştı. Hızla aşağı düşen Erol Çetin, Deniz Polisi tarafından hemen sudan çıkarılmış, ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamamıştı.

"ATLAYACAKSAN ATLA" DEDİLER, ATLADI

Boğaziçi Köprüsü’nde yaşanan bu intihar olayında yeni bir gelişme ortaya çıktı. Müzakereci polisin ikna ettiği Erol Çetin’in, korkuluklardan inmek üzereyken köprüden otomobille geçen Hülya U. (49) ile Merve Ö.’nün (27), aracın camını açarak, "Senin yüzünden trafikte saatlerdir bekliyoruz. Atlayacaksan atla" diye bağırıp küfür etmeleri nedeniyle atladığı ortaya çıktı.

İNTİHARA TEŞVİKTEN GÖZALTINA ALINDILAR

Yaşanan bu olayın ardından köprü üzerinde tertibat alan polis ekipleri Hülya U. ve Merve Ö.’nün aracını durdurdu. Savcılıkla yapılan görüşmelerin ardından 2 kadın "İntihara teşvik etmek" suçlamasıyla gözaltına alındı. Polis merkezine götürülen kadınların, ifadelerinin alınmalarının ardından bugün adliyeye çıkarılmaları bekleniyor.