Koray Aydın: “AKP dönemi kapandı”

Koray Aydın: “AKP dönemi kapandı”
İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, AKP’nin döneminin kapandığını belirterek, “Bize emanet edilen bu Cumhuriyet'i bir kabadayı bozuntusuna teslim edemeyiz” dedi.

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, partisinin Aydın İl Teşkilatı’nın düzenlediği "Üye Katılım ve Mahalle Başkanları Toplantısı"nda konuştu. İYİ Parti’nin iki yıl içinde Türk siyasetine yön verdiğini belirten Aydın, “Açık ve net söylüyorum; AK Parti dönemi kapanmıştır. Biz bu ülkeyi sokakta bulmadık. Bize emanet edilen bu Cumhuriyet'i bir kabadayı bozuntusuna teslim edemeyiz” şeklinde konuştu

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

“İYİ Parti'nin kuruluşundan bugüne 2 yıl geçti. Geride bırakılan sürede Türk siyasi hayatında büyük bir başarıya imza attınız. 2-3 ay içerisinde teşkilatlanarak Türk siyasi hayatında bir destana imza attınız. 1 Nisan'da Büyük Kurultay'da salonlara sığmadık, on binlerce insan gönüllü olarak Ankara'ya akın etti. O gün İYİ Partililer için tarihi bir gündür. İktidarın korkuyu yaşadığı gündür o gün. Unutmayalım 1 Nisan'dan 15 gün sonra baskın seçim kararı aldılar. 90 günlük seçim takvimi 45 güne sıkıştırılarak seçime gidildi. İYİ Parti yapılan seçimde Türk Milleti'nin sözcülüğünü yapmaya başladı. Türk Milleti'nin sesi oldu.

17 Yıldır her seçimden galibiyetle çıkan AK Parti iktidarının. "Ne yaparsa yapsın kazanır" algısına İYİ Parti kesinlikle boyun eğmedi, mahalli seçimlerde gücümüzü ispat ettik. İYİ Parti devamlı sahadadır ve Türkiye'nin siyasetine yön vermektedir.”

“AKP YENİLMEZ ALGISI KIRILDI”

“Şartlara, zalimlere sizin desteğinizle teslim olmadık. Bütün Büyükşehirleri kaybettiler. AK Parti yenilmez algısı yıkılmıştır. Kaybedilen İstanbul seçimlerinin ardından oluşan fark yalanı, dolanı kendilerine metot olarak görenlere bir tokattır. Bunu da sizler başardınız. Bugüne kadar AK Parti yenilmez diyenlere tokat inmiştir. Açık ve net söylüyorum; AK Parti dönemi kapanmıştır. Biz bu ülkeyi sokakta bulmadık. Bize emanet edilen bu Cumhuriyet'i bir kabadayı bozuntusuna teslim edemeyiz. Bizler Mücadele kültüründen gelen insanlarız. "İktidar yenilmez" diyenlere Meral Akşener tokadı inmiştir. Bunu da herkes biliyor. Herkes birbirini korkutuyordu. 31 Mart seçimleri öncesi Recep Tayyip Erdoğan açıkça genel başkanımız Meral Akşener'e seni hapse atacağım dedi, bu kadar açık söyledi.”

“ÜLKEYİ BATAKLIĞIN ORTASINA KOYDULAR”

Türkiye'yi yönetenler ülkeyi bir bataklığın ortasına koydular. Tarihimizde görülmemiş bir olaydır Trump'ın mektubu. Türkiye'ye yaptırım uygulamakla tehdit ettiler. Dut yemiş gibi bir ay sustular. Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın Amerika. Geçmişte de ABD Türkiye'yi tehdit etti, rahmetli Ecevit ve Erbakan dik durdu boyun eğmedi. Yakın tarihte bunun örnekleri vardır. Türk'ün fıtratında böyle bir durum yoktur. Bir ay geçmeden buluştular. Ne diye gittin ABD'ye? Adam mal varlığının üzerinden seni tehdit ediyor. Bir gün sonra s-400 olayında yine tehdit ettiler. Hareket kabiliyetini yitirmiş öngörüsüz bir duruma getirdiler ülkeyi.

“ENFLASYON SEPETİNDE PİNPON TOPUNUN İŞİ NE?”

“Enflasyon almış başını gidiyor. Fiyatlar artıyor, enflasyon düşüyor. Dünya tarihinde böyle bir şey yok. Bütün ekonomistler toplanmış Türkiye'yi inceliyor, Fiyatlar artıyor, enflasyon düşüyor, dünyada yok böyle bir şey... Gıda enflasyonu yüzde 37'de, Vergi tutarı yüzde 28 tutarında açıkladılar. Çocukluğumdan beri siyasetin içerisindeyim böyle yalancı, dolandırıcı iktidar görmedim. Enflasyon sepetinde pinpon topunun ne işi var?”

EN ÇOK ÜYE AKP’DEN GELİYOR”

"Bundan 40 gün önce Genel Başkanımız İstanbul'da Üye Kayıt kampanyasını başlattı. Teşkilatlarda yeniden yapılanmalar oldu. Başkan yardımcılarımız oluştu. Partiye üyelik en ciddi parti faaliyetidir. Her yapılan bir üye bir çarpan etkisi yaratıyor. Üyelik işini en ciddi parti faaliyeti olarak görmekteyiz, 205 bin üyemiz oldu şu anda. 205 bin üye içinde en çok AK Parti'den geliyor, ikinci sırada MHP, üçüncü sırada da CHP'den üyeler İYİ Parti'ye katılıyor.

Yapılan araştırmalarda vatandaşın yüzü İYİ Parti'ye yönelik olduğu görünüyor. Hedefimiz, parti üyelerini oy isteyen statüsünü kazandırmak. Seçimlere kadar uyuyan partilerden değiliz. Sahadayız bunu başaracak insan kaynaklarına sahibiyiz. Bir üyenin artması bile önemli, bu işi sahiplenmenizi sizlerden bekliyorum. Aydın'da üye katılımında büyük artış olduğunu görüyoruz. İnşallah önümüzdeki seçimde Büyükşehir'i alabiliriz. Biz sahadayız. İstanbul'da AK Partilileri sahada ezdik. Sokakta, caddede biz sahadaydık. Aranıza fitne, fesat sokmayın. Biz Liderimizin açtığı yolda Allah'ın izniyle İYİ Parti'yi iktidar yapacağız."