Koray Aydın: “Lafa geldi mi Hz. Ömer’in adaletinden bahsedenler…”

Koray Aydın: “Lafa geldi mi Hz. Ömer’in adaletinden bahsedenler…”
İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Hatay’da ‘Çocuklarım aç’ diyerek kendini yakan vatandaşa baş sağlığı dileyerek, “Lafa geldi mi Hz. Ömer’in adaletinden bahsedenler, vatandaşın “açız” çığlığına kulak tıkıyorlar” dedi.

Hatay Valiliği önünde bir süredir iş arayan bir vatandaşın ‘Çocuklarım aç’ diyerek kendini yaktı. İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, olayı ‘Sözün bittiği yer’ olarak tanımlayarak, “Lafa geldi mi Hz. Ömer’in adaletinden bahsedenler, vatandaşın “açız” çığlığına kulak tıkıyorlar. Sadece kendileri de değil, haram paralarla besledikleri havuz medyaları da bu acıyı görmezden geliyor” ifadelerini kullandı:

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın’ın Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“Bir ülkede sorumluluk sahipleri saraylarda oturup, vatandaşı “çocuklarım aç” diyerek kendini yakarak canına kıyıyorsa sözün bittiği yere gelmişiz demektir.

Lafa geldi mi Hz. Ömer’in adaletinden bahsedenler, vatandaşın “açız” çığlığına kulak tıkıyorlar. Sadece kendileri de değil, haram paralarla besledikleri havuz medyaları da bu acıyı görmezden geliyor.

Ama nafile... Bu müsrif iktidar ne kadar gerçekleri örtmeye çalışsa da krizi iliklerine kadar hisseden Türk Milleti gerçekleri görmektedir, gerekeni de yapacaktır. Dayanacak gücü kalmadığı için canına kıyan vatandaşımıza Allah’tan rahmet diliyorum."

İlgili Haberler