Koray Aydın: FETÖ'cü arıyorsanız

Koray Aydın: FETÖ'cü arıyorsanız
İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, partisinin Osmaniye'deki törenindeyaptığı konuşmada, "Yapılan baskın seçimle Recep Tayyip Erdoğan'a hayatında yemediği tokadı attık. Türk milleti adına Genel Başkanımız Meral Akşener'e teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Osmaniye'de partisinin üye katılım töreninde konuştu.

Osmaniye'de düzenlenen Üye Katılım, Mahalle ve Köy Başkanları Programına İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın'ın yanı sıra Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu, GİK Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan, Osmaniye İl Başkanı Serat Kılıç, bölge illerin başkanları, parti yöneticileri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Toplantının açılışında konuşan Osmaniye İl Başkanı Serat Kılıç'ın ardından İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın kürsüye geldi ve önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmaların ardından İYİ Parti üyesi olanlara rozetleri takıldı. Mahalle ve Köy Başkanlarına da sertifikaları takdim edildi. Koray Aydın'a 80 Numaralı forma hediye edildi.

Koray Aydın’ın açıklamalarından öne çıkan şöyle:

"İYİ Parti ile Türkiye'nin dengelerini değişti. Bu millet üzerinde korku yaratanlara karşı sizlere teşekkür ediyorum. İYİ Parti, muhalefeti bürolarda oturarak yapan değil yol belirleyici bir partidir. Bir kişinin iradesine teslim olanlara karşı dimdik duran siz arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bir millet sahipsiz değildir diyerek 1 Nisan günü Ankara'ya akın ettiniz. 1 Nisan'daki görüntü sonra baskın bir seçim kararı aldılar. Bu seçimin alınma sebebi İYİ Parti'ye seçime sokmama sebebidir.

"TÜRK MİLLETİNİN SESİ OLDUK"

Yapılan baskın seçimle Recep Tayyip Erdoğan'a hayatında yemediği tokadı attık. Türk milleti adına Genel Başkanımız Meral Akşener'e teşekkür ediyoruz. Taban çalışması bile yapmadan seçime girdik. 5 Milyon oy aldık. Bu Milletimizin bize açtığı bir kredidir. TBMM'de AK Parti'nin varlığını azınlık hale getirdik. Tek bir değişiklikle bunu başardık. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde İYİ Parti Meclis grubu Türk Milleti'ne umut vermiştir. Gücün karşısında konuşamayanların sesi olduk. Bakın EYT'lilerin bile sesi oldu.

"TÜRK SİYASETİNDE DENGELERİ DEĞİŞTİRDİK"

Mahalli seçimlerde fakir fukaraya dağıttıklarıyla milleti köle haline getirdiler. Türk siyasi hayatında 31 Mart'ta AKP ağır darbe aldı. 31 Mart'tan sonra Türk siyasi hayatında Recep Tayyip Erdoğan ne yapar ne eder seçimi algısı yerle bir edilmiştir. Erdoğan, miting meydanında Genel Başkanımız Meral Akşener'e "seni hapse atacağım" dedi. Genel Başkanımız Meral Akşener de bavulunu eline alarak,  ben senden korkmuyorum diyerek Türk siyasi hayatında dengeleri değiştirmiştir.

"FETÖ'CÜ ARARSANIZ AYNAYA BAKIN"

FETÖ'cü arıyorsanız aynaya bakın. Askeriyede, poliste, yargıda onların önüne açan sizlersiniz. Pensilvanya'da göz yaşı döken sizlersiniz. Bugün AKP'nin dili değişti düne kadar İP diyordu, şimdi İYİ Parti diyorlar. İYİ Parti'nin kuruluş yıl dönümünde, AK Parti'nin genel başkan yardımcıları geldi; nereden nereye... Türkiye'yi dış politikada adam yerine koyan yok. Filistin'den tutun bir tane Arap ülkesi yanımızda durmadı. Macarlar biz Atilla'nın torunuyuz diyerek, Azerbaycan'la birlikte yanımızda durdu. NATO'da terör örgütü YPG'yi terör örgütü almak yerine gündeme almadılar. Sağdan Trump, soldan Putin bize 120 km. bölgeye sıkıştırdı. Trump mektup yazdı dut yemiş bülbüle döndü. Sesleri çıkmadı. Papaz Brunson'u teröristlerle işbirliği yapıyor diye hapse attılar Trump bir Twit attı papazı bıraktılar.