Koray Aydın'dan Fırat Çakıroğlu mesajı

Koray Aydın'dan Fırat Çakıroğlu mesajı
Fırat Çakıroğlu'nun davasında yine karar çıkmadı. Duruşma 18 Temmuz'a Koray Aydın, bu durum asosyal medyadan tepki gösterdi. Aydın "Hakimler neyin kararını vermekten çekinmektedirler?" ifadelerini kullandı.

İzmir'de, Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun PKK yandaşları tarafından bıçaklanarak şehit edilmesinin ardından açılan davada, geçen celse mütalaa veren savcı, ek mütalaa verince sanık avukatları süre talep etti.

Bugün karar çıkması beklenen duruşma, ileri bir tarihe ertelendi.

Bu gelişme sonrası Koray Aydın'dan sert bir açıklama geldi. Aydın, "Suçu işleyen hain şerefsiz ortadadır, suç ortadadır, terör örgütü bağlantıları ortadadır.Hakimler neyin kararını vermekten çekinmektedirler?" dedi.

Koray Aydın şu ifadelri kullandı: 

"Şehit Fırat Çakıroğlu'nun mahkemelerinin geldiği nokta bu ülkede adalet arayışlarının ne kadar haklı olduğunu göstermektedir.

Suçu işleyen hain şerefsiz ortadadır, suç ortadadır, terör örgütü bağlantıları ortadadır.Hakimler neyin kararını vermekten çekinmektedirler?

Fırat Çakıroğlu için adalet istiyoruz. Şehidimizin kanını döken şerefsizlerin hak ettikleri cezayı almalarını istiyoruz.

Adalet gecikmemeli, tez verilmelidir. Bu vesileyle kahraman evladımız Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum."

İlgili Haberler